Kosár

Fitnesz létesítmény tervezése

Cégünk (Fitness-Vital Trade KFT) 2006-óta foglakozik fitness termek, edzőtermek, hotelek, panziók… berendezésével, üzemeltetésével. Mivel cégünk saját fitneszteremmel is büszkélkedhet, így talán a mai „fitness piacon” az egyetlen olyan cég vagyunk, akik „kivülről és belülről” is látják, hogy mire is van szüksége egy fitness stúdiónak, vagy edzőteremnek. Tudjuk azt, hogy milyen gépekkel, miből mennyit érdemes, mi az ami vissza is fogja hozni a befektetett időt és pénzt… Cégünk nem csak az eladással foglakozik, de szeretnénk végigkísérni az úton és esetlegesen egyéb tanácsokkal, termékekkel, szervizzel… ellátni, amik is segítheti az Ön vállakozásának az előre menetelét. Cégünk nagyon rugalmas, melyet korábbi partnereink is alátámasztanak. Referencia listánk évről évre nővekszik és egyre több elégedett partnerrel tudunk büszkélkedni!

Edzőterem, fitness terem berendezés
Matrix Fitness stúdió futópadCégünk mára már rengeteg fitnessz terem, edzőterem, hotel, panzió, sportközpont… berendezésében részt vett, így talán elmondhatjuk, hogy egy tapasztalt, sokat látott szakemberekből álló csapattal rendelkezünk az országban, akik segíthetik az Ön munkáját! Szervizes csapatunk szinte az országban bárhol, bármikor elérhető, így biztos lehet abban, hogy gyorsan tudjuk orvosolni az esetleges hibákat, már amennyiben felmerülnének.

Weboldalunkon található speciális szoftver segítségével könyeddén berendezheti virtuálisan 2D és 3D-ben, pontos méretekkel az Ön megálmodott stúdóját. Természetesen kérésére, mi is elkészítjük Önnek és általában az árajánlataink mellé ezeket csatoljuk is.

Keressen bátran minket, és kérjen ajánlatot!

Cégünk több márka Magyarországi kizárólagos forgalmazója és több márka hivatalos viszonteladója, így szinte minden komoly márkából tudunk Önnek versenyképes ajánlatot készíteni!

Talán, bátran kijelenthetjük, hogy saját márkáinkra és összeségében a termi / ipari / otthoni gépeinkre, mi vállaljuk a legtöbb garanciát, így hosszútávon is biztosan jól jár velünk. Egyes gépeinkre 5 év teljeskörű garanciát vállalunk, egyes cardio gépeinkre akár 10-15 éves garanciát vállalunk a hajtómotorokra, egyes gépeinknél akár 30 év garancia a vázszerkeztre… ezek a számok mind magukért beszélnek, hiszen egy edzőteremben, komoly igénybevételnek vannak kitéve a berendezések, viszont mégis ilyen komoly garanciákat tudunk biztosítani.

Cégünk által ajánlott kondi gépek és Cardio gépek márkái:

  • Matrix Fitness
  • Vision Fitness
  • Impulse Fitness
  • Tuff Stuff Fitness

Természetesen jó néhány márkával foglakozunk még, de a fentieket ajánljuk a leginkább és ezekből is a világhírű Matrix Fitness gépeket!

Matrix Fitness gépek, hihetetlenül tartós és megbízható gépek és nem csak Európában ismert, hanem a világ minden táján, sőt talán mondhatjuk már azt is, hogy Amerika első számú fitness márkája.

Kérjen bátran ajánlatot, legyen szó csak egy gépről, vagy egy egész gépparkról, szinte biztosan mondhatom, hogy ajánlataink a legkedvezőbbek közt lesznek és mindehez még társulnak az extra garanciák is.