Christopeit Sport futópad gesztusvezérlés bemutatása videón

Mi is a Gesztusvezérlés?

A gesztusvezérlés egy innovatív rendszer, mely segítségével az indítást, a leállítást és a sebesség növelését, vagy épp csökkentését tudjuk vezérelni. A müködése tulajdonképpen egyszerű, nem kell megijedni tőle, és nem kell betanulni különböző kézjeleket. Egyszerűen, ha a sebességet akarjuk csökkenteni, csak tartsuk kezünket a kijelző bal oldali érzékelője fölé, amíg el nem éri a beállításunk a kívánt értéket. Amennyiben a sebességünket növelnénk, ugyanezt kell tennünk, csak a jobb oldalon. Az indítás és megállítás ugyanaz lesz, itt egyszerre kell mindkét kezünket a kijelzőn található két érzékelő fölé helyezni. Amennyiben a futópad áll, és így helyezzük oda mindkét kezünket, az el fog indulni, és ha már megy, akkor meg fog állni. Egyszerű és nagyszerű megoldás!

Christopeit TM 2400S futópad rövid leírása

A Christopeit TM 2400S futópad az innovatív gesztusvezérléssel ellátott futógép szinte minden futóedzés célorientált végrehajtását teszi lehetővé, időjárástól függetlenül. A gyalogos és futóedzés javíthatja a közérzetet, tonizálhatja a testet és az általános fittséget, valamint fokozhatja a zsírégetést. A futópad a test szinte minden izmára jó hatással van, legyen szó sétáról, joggolásról vagy kocogásról.

Az átlátható számítógép táblagép- és okostelefontartóval, modern kijelzőjével könnyen használható, és minden lényeges információt egy pillantás alatt megjelenít. A 16 edzésprogram közül választhat saját programot, vagy edzhet saját idő-, távolság- vagy kalóriafogyasztási elképzelései szerint. Az edzés közbeni pulzusfigyelés a beépített kézi pulzusérzékelők segítségével lehetséges. A pulzusmérés opcionálisan lehetséges a kompatibilis Bluetooth pulzus övvel.

A TM 2400 S futópad innovatív gesztusvezérléssel van felszerelve. A megfelelő érzékelők segítségével elindíthatja, leállíthatja vagy szabályozhatja a futópad sebességét úgy, hogy egyszerűen tartsa rajta a tenyerét.

A kijelzővel ellátott modern vezérlőgombbal a futópad be- és kikapcsolása, a programok kiválasztása és a sebesség 1-től 16 km/h-ig történő beállítására szolgál 0,1 km/órás lépésekben.

A futópad kompatibilis a Kinomap alkalmazással. Ez lehetővé teszi a szórakoztató és interaktív edzést, valamint az edzési adatok tárolását Android vagy iOS eszközökön. A tesztfázis után a Kinomap alkalmazás havi előfizetésként, térítés ellenében megvásárolható.

Otthoni sportedzés a TM 2400 S futópaddal gesztusvezérléssel: időjárástól független, állandó futóedzés, mint pl. Gyaloglás, joggolás, kocogás és futás fizikai gyakorlatokhoz, valamint célorientált kardiovaszkuláris edzés vagy állóképességi edzés. Ennek eredményeként felpöröghet az anyagcsere, megerősödhetnek a testizmok, és ezáltal javulhat az általános erőnlét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük