Fitneszterem berendezés

Cégünk (Fitness-Vital Trade KFT) 2006-óta foglakozik fitnesztermek, edzőtermek, hotelek, panziók, sportközpontok… berendezésével, üzemeltetésével. Mivel cégünk saját fitneszteremmel is büszkélkedhet, így talán a mai „fitnesz piacon” az egyetlen olyan cég vagyunk, akik „kivülről és belülről” is látják, hogy mire is van szüksége egy fitness stúdiónak, vagy edzőteremnek. Tudjuk azt, hogy milyen gépekkel, miből mennyit érdemes, mi az ami vissza is fogja hozni a befektetett időt és pénzt… Cégünk nem csak az eladással foglakozik, de szeretnénk végigkísérni az úton és esetlegesen egyéb tanácsokkal, termékekkel, szervizzel ellátni, amik segíthetik az Ön vállakozásának az előremenetelét. Cégünk nagyon rugalmas, melyet korábbi partnereink is alátámasztanak. Referencia listánk évről évre növekszik és egyre több elégedett partnerrel tudunk büszkélkedni!

Fitneszterem berendezés, Edzőterem berendezés

Cégünk mára már rengeteg fitneszterem, edzőterem, hotel, panzió,  vagy sportközpont berendezésében részt vett, így talán elmondhatjuk, hogy egy tapasztalt, sokat látott szakemberekből álló csapattal rendelkezünk az országban, akik segíthetik az Ön munkáját! Szervizes csapatunk szinte az országban bárhol, bármikor elérhető, így biztos lehet abban, hogy gyorsan tudjuk orvosolni az esetleges hibákat, már amennyiben felmerülnének.

Folyamatosan bővülő gépparkunkban biztosan megtaláljuk azokat a márkákat, vagy izom specifikus gépeket melyek az Ön igényeinek megfelelnek. Termékcsaládjaink Önmagukban is több szériával bírnak így nagy választékkal tudunk a rendelkezésére állni. Esetenként akár az egyedi méretre gyártott funkcionális gépparkokat is megtudjuk oldani, és természetesen egyedi színezés és kárpitozás sem jelent gondot.

A fitneszterem berendezés ma már nagy divat, és fontos, hogy megfelelő partnert válasszon ki, aki valóban segíteni fogja az úton!

Keressen bátran minket, és kérjen ajánlatot!

Pintér-Gáspár Fruzsina értékesítési vezető / 0630/497-6550

email:

Fitness-Vital Trade Kft.  / / 0630/627-7865

Miért válasszon bennünket?

Ingyenes tanácsadás

Minden esetben, minden partnerünk számára személyre szabottan készítjük el ajánlatainkat. Ilyenkor megvizsgáljuk a helyszínt, annak az adottságait, összevetjük a gépek méretével, azoknak a mozgásterével, és a felhasználok által igénybevett térrel együtt tervezzük meg. Ehhez több konzultációra is szükség lesz, melyek alatt alaposan átbeszéljük a lehetőségeket. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy nem megfelelő, vagy másik termék jobb lenne, úgy erre is adunk ajánmlatot és tanácsokat. Végig kísérjük az úton!

Kedvező árú termékek

Fontos számunkra, hogy elégedett partnerként üdvözölhessük partneri körünkben, így mindig kedvező ár / érték arányú termékeket kínálunk a lehető legjobb funkciókkal. Törekszünk arra, hogy a legjobb árat kapja meg a legjobb szolgáltatással, hiszen nekünk is érdekünk, hogy egy jól müködő profitábilis vállalkozást tudjon üzemeltetni!

3D Látványtervezés

Az általunk, felmért, vagy az Ön által megadott tervek alapján ki tudunk dolgozni egy 3D látványtervet, melyen Ön is láthatja, hogy hogyan is fog kinézni az Ön által megálmodott edzőterem a mi géparkunkkal. Ebben a látványtervben végigsétálhat virtuálisan, és itt még tudunk igazítani, ha valahol szükséges lenne. Ezekkel a látványtervekkel rengeteg időt sporólhat meg, mivel a beüzemeléskor már a megfelelő helyre kerülnek a gépek, és nem kell azokat esetlegesen más helyre pakolni. Praktikus megoldás mindenki számára!

Országos teljeskörű szerviz szolgáltatás

Mint ahogy az otthoni gépeinknél, úgy a fitnesztermi berendezések esetén is teljeskörű szerviz szolgáltatással állunk rendelkezésükre, akár garancia időn belül, akár garancia időn túli javításokról legyen szó. Sőt, komplett edzőtermét karbantartjuk, amennyiben igény van rá, egy karbantartói szerződés megkötése után. Tulajdonképpen Önnek csak a vendégeket kell fogadnia, a gépeket rendelés estén beüzemeljük, igény szerint karbantartjuk, bővítjük, vagy cseréljük amelyiket szükséges. Alkatrészbázisunk és szakértői csapatunk hosszú távon garantálja Önnek a folyamatos és zavartalan és gazdaságos üzemeltetést.

After sales avagy vásárlás után

Ahogy az első pontban is írtuk, mi „végig kísérjük Önt” – ez azt jelenti, hogy a vásárlás után is számíthat ránk, hiszen a folyamatos kapcsolattartás adott, és javasolt is. Egy jó partneri kapcsolat alapfeltétele a jó kommunikáció, ezért mi ezt fontosnak tartjuk. Kollégáinkkal folyamatosan tudnak egyeztetni az esetleges változtatásokról, karbantartásról, szervizelésről, géppark bővítéséről, vagy épp cseréjéről is, természetesen tanácsokkal is szívesen segítjük, amennyiben ezt igényli!

Finanszírozás

Segítünk elindulni az úton! Finanszírozási koncepciónk keretein belül lehetősége van akár 0%-os önerővel is befektetnie. (ez természetesen egyedi elbírálást igényel, de a lehetőség adott) Mi tényleg segítünk Önnek!

 

Fitness-Vital Trade Kft – az Ön fitnesz partnere