Szállodai elliptikus tréner

Ez a kategória a szállodai elliptikus trénereket mutatja be. Itt az otthoni gépeknél erősebb, komolyabb modellek találhatóak, amik tulajdonképpen még nem edzőtermi gépek, illetve nem minden esetben. Ugyanúgy megtalálhatóak az első lendkerekes (fronthajtásos) vagy hátsó lendkerekes elliptikus trénerek, mint az otthoni vagy az edzőtermi kategóriában. Ezek a modellek, nagy része kifejezetten üzemeltetésre készült és alkalmas szállodai használatra.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

A szállodai elliptikus trénerek egy specifikus kategória:

Hiszen, ide tulajdonképpen besorolhatjuk az edzőtermi gépeket is, mivel azok mindegyike alkalmas szállodai használatra is. Viszont sok esetben teljesen felesleges edzőtermi gépet tenni egy szállodai felhasználásra, léteznek a köztes megoldások, amik az otthoni, és az edzőtermi gépek közt vannak, ezek a szállodai használatra alkamas modellek. Áruk jóval kedvezőbb, mint egy edzőtermi elliptikus tréneré.

Ebben a kategóriában is megtalálhatjuk a hátsó lendkerekes, a fronthajtásos (első lendkerekes) modelleket is, illetve a felfüggesztéses elliptikus trénereket is. Néhány modellnek még a dőlésszöge is állítható.

Tulajdonképpen a kategória hasonlít az otthoni modellekre, de erősebb vázszerkezettel, motorral, és további alkatrészekkel rendelkeznek.

Kijelzőjük átlátható, könnyen kezelhető, így a felhasználóknak nem kell bajlódniuk mindenféle extra adat megadásával, hanem egyszerűen csak ráállnak, elindítják, és elkezdik használni. Nem szükséges leírás a használatukhoz.

Széles palettával várjuk azon ügyfeleinket, akik ilyen szállodai használatra való elliptikus trénert szeretnének vásárolni. Amennyiben nem találja meg a megfelelő modellt, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és segítenek kiválasztani azt ami Önnek, vagy a szállodának optimális lenne!