Szolgáltatások

Az SZ+SZ opciónkal azoknak a vásárlóinknak szeretnénk segíteni, akik nem értenek vagy nincs idejük, esetleg segítségük összeszerelni gépeinket. Természetesen ez a lehetőség semmilyen formában nem változtatja meg a garanciális feltételeket, ha cégünk szakemberei vagy, ha Ön szereli a gépeket akkor is az előírt garanciát biztosítjuk!

Cégünk immáron kis és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozik. Többféle márka kizárólagos Magyarországi forgalmazója és szervize vagyunk. Termékeinket otthonokba és edzőtermekbe, közületekbe egyaránt ajánljuk…. Megbízható minőség, megbízható áron!

Cégünk (Fitness-Vital Trade KFT) 2006-óta foglakozik fitness termek, edzőtermek, hotelek, panziók… berendezésével, üzemeltetésével. Mivel cégünk saját fitneszteremmel is büszkélkedhet, így talán a mai “fitness piacon” az egyetlen olyan cég vagyunk, akik “kívülről és belülről” is látják, hogy mire is van szüksége egy fitness stúdiónak, vagy edzőteremnek. Tudjuk azt, hogy milyen gépekkel, miből mennyit érdemes, mi az ami vissza is fogja hozni a befektetett időt és pénzt… Cégünk nem csak az eladással foglakozik, de szeretnénk végigkísérni az úton és esetlegesen egyéb tanácsokkal, termékekkel, szervizzel… ellátni, amik is segítheti az Ön vállalkozásának az előre menetelét. Cégünk nagyon rugalmas, melyet korábbi partnereink is alátámasztanak. Referencia listánk évről évre növekszik és egyre több elégedett partnerrel tudunk büszkélkedni!