Boksz termékek

Boksz termékek talán legismertebb felszerelése a boxzsák, és a boksz kesztyű, melyek természetesen ebben a kategóriában megtalálhatóak, külön – külön lebontva is. Ígyekeztünk kínálatunkba minőségi termékeket és ár érték arányban felhasználóbarát boksz zsákokat belecsempészni. Persze nem csak az egyszerű termékek tekinthetőek meg, hanem találhatnak bőr zsákokakat és top márkás box felszereléseket is.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 46 db

1–16 termék, összesen 46 db

A boxzsák leírása:

A bokszzsákok gyakran tele vannak valamilyen szemekkel (rizs, kukorica…) – ezeket általában a keleti kultúrában használják, homokkal, rongyokkal vagy más anyaggal, és általában a mennyezetre akasztják, vagy egy állványra rögzítik. Manapság már találkozni olyan zsákokkal is, emiket levegővel lehet felfújni, vagy vízet kell beletölteni. A boxzsák kialakítása lehetővé teszi, hogy törés nélkül ellenálljon az ismételt és állandó fizikai „bántalmazásnak.” Tulajdonképpen egy zsák, amit megtöltenek valamelyik fent felsorolt anyaggal, és ezt ütésre, rugásra használják.

Miért jó érzés boxzsákot ütni, rúgni?

Lehetővé teszi a feszültség és agresszió biztonságos, kontrollált feloldását, ami segíthet nyugodtabbnak és koncentráltabbnak érezni saját magát. A boxzsák ütése nagyszerű módja annak, hogy felgyorsítsa a pulzusát, és javítsa szív- és érrendszeri keringését. Nagyon jó stresszoldó faktorral bír!

Sokszor teszik fel a kérdést, hogy…

A boxzsáktól erősebben ütsz?

Nehéz növelni az átütő erejét pusztán árnyékbokszolás segítségével. Míg a nehéz zsák számos előnyt jelent, a megnövekedett ellenállás az egyik legnagyobb ilyen faktor. Amennyiben fizikailag eltalál egy nehéz zsákot az ütéssel, az segíthet fejleszteni a kar izmait, állóképességet, és keményebben dolgozhat a teljes edzés során.

A box az egyik legismertebb küzdő sport talán ma hazánkba. Szinte minden edzőteremben legalább egy boxzsák lóg a mennyezetről, így a Vital Force kínálatából sem hiányozhat! Nagyon sok boxzsákkal, bokszkesztyűvel, gyorsító labdával, feszített labdával, fogvédővel, bandázsokkal találkozhat kínálatunkban! Ez egy összefoglaló kategória, mely minden boksz terméket megmutat. Amennyiben a kategóriában barangol, akkor láthatja, hogy almappákba rendezve külön – külön szedtük az egyéb termékeket is, hogy azok rendezettebbek és áttekinthetőbbek legyenek.

Nézzük meg mégis milyen termékekkel találkozhat:

  • Boxzsákok – értelemszerűen ebben a kategóriában a zsákokat tekinthetik meg, különböző méretben, felfüggesztéssel, vagy anyaggal!
  • Kesztyűk – itt különböző kesztyűket találhatnak, melyek bokszoláshoz, zsákoláshoz, MMA ketrecharchoz használhatóak.
  • Box szettek – itt olyan zsákokat találhat, melyeket csomagban kínálunk, tehát a szett tartalmazhat egy zsákot, egy pár kesztyűt, esetleg láncot, fogvédőt, badázst… ilyesmiket.
  • Pajzsok és célpontok – itt értelemszerűen olyan kiegészítőket talál, melyek a technika elsajátításához, fejlesztéséhez használható célpontok.
  • Védőfelszerelések – olyan termékeket tartalmaz, melyek a harcokhoz szükséges védelmet nyújtják, mint pl egy fejvédő, vagy egyéb küzdő sportokhoz egy lábszárvédő, illetve olyan terméket is találhatnak, ami az edzőpartner számára nyújt védelmet.
  • Box kiegészítők – ez megint egy összetett kategória, amiben sok terméket fog megtalálni. Ilyenek lehetnek a bandázsok, fogvédők, bandázs kesztyűk, ugrókötelek, szuszpenzor (herevédő), vagy akár a fali karokat is.
  • Box ruházat – ebben a kategóriában edző ruhákat, és verseny ruhákat is találhatnak, melyek a kényelmes és megfelelő mozgást biztosítják edzés vagy verseny közben is.

Amennyiben segítségre lenne szüksége, kérjük ne habozzon, keresse ügyfélszolgálatunkat!