Viszonteladóknak

Legyen Ön is viszonteladónk!

Vállalatunk modern és magas minőségű fitneszgépek, fitnesz eszközök, sportszerek, sportjátékok vezető kereskedőinek egyike Magyarországon. Lépjen kapcsolatba velünk és legyen Ön is partnerünk! Cégünk több márka hivatalos és kizárólagos forgalmazója, így óriási termékkínálattal tudunk szolgálni partnereink részére. Saját szerviz háttérrel és csapattal rendelkezünk, továbbá nagy raktárkészlettel, országos házhozszállítással.

Amennyiben Ön még nem viszonteladónk, de szívesen dolgozna velünk, kérjük, regisztráljon!

Az alábbi kategóriákban várjuk viszonteladói partnereink jelentkezését:

  • Fitneszgépek – (futópad, szobabicikli, elliptikus tréner, evezőpad, kondigépek…stb.)
  • Fitnesz kiegészítők – (tornaszőnyegek, matracok, smr hengerek, nyújtó eszközök, csoportos óra eszközök, pilates, jóga termékek…stb.)
  • Sport játékok – (biliárd, csocsó, léghoki, boksz, póker, dart…stb.)
  • Masszázs termékek – (masszázs eszközök, masszázs fotelek, masszírozó készülékek…stb.)
  • Túra, szabadidő termékek – (túra felszerelések, sátrak, hálózsákok, kemping termékek…stb.)
  • Táplálék kiegészítő – (táplálék és étrendkiegészítő termékek)

Szeretnénk jelezni, hogy a viszonteladói partneri kapcsolat vásárlásokhoz és mennyiségekhez kötött, 1-1 terméket nem áll módunkban kiszolgálni, csak régi ügyfeleink részére, akik folyamatos vásárlással bizonyították már elkötelezettségüket! Megértésüket köszönjük!

Viszonteladói regisztráció menete:

Az alábbiakban talál egy adatbekérő táblázatot, melyet kérjük értelemszerűen töltsön ki, és küldje el számunkra. Kollégáink átnézik a beküldött anyagot és ellenőrzik az adatokat, majd a sikeres adategyeztetés és ellenőrzés után, már indulhat is a közös munka. Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk központi címünkre, és segítünk!