SZ+SZ opció

SZ+SZ opcióSzerelés + Szállítás Opció
Az SZ+SZ opciónkal azoknak a vásárlóinknak szeretnénk segíteni, akik nem értenek vagy nincs idejük, esetleg segítségük összeszerelni gépeinket. Természetesen ez a lehetőség semmilyen formában nem változtatja meg a garanciális feltételeket, ha cégünk szakemberei vagy, ha Ön szereli a gépeket akkor is az előírt garanciát biztosítjuk!

Figyelem! Jelenleg ez a szolgáltatásunk átmenetileg 2018.04.23-tól nem érhető el helyszíni szerelés formájában! Amennyiben szerelten szeretné a gépet kérni, úgy az a központunkból összeszerelt állapotban küldjük ki Önnek megfelelő biztonságos csomagolásban! Az itt leírtak nem vonatkoznak a Project termi összeszerelésekre! Megértésüket köszönjük!

A Szerelés + Szállítás opcióval lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy kényelmesen otthonról intézhesse fitnesz eszköz vásárlását és beüzemelését. Keressen fel bennünket és kérjen árajánlatot ezen opciónkra.

Nem kell mást tennie, mint megrendeli a kiszemelt terméket, majd a megjegzésbe, vagy valamilyen formában (e-mail, telefon) jelzi felénk a választott sz+sz opciót. kérésének megfelelően intézkedünk és a lehető leghamarabb otthonába szállítjuk, beüzemeljük és átadjuk az Ön részére.

SZ + SZ opció = kulcsrakész opció

  • Önnek lehetősége nyílik ezen opció használatával az alábbi lehetőségekre:
  • Választott terméket otthonába szállítjuk és össze szereljük.
  • Választott terméket szerelten küldjük, önnek már csak használnia kell.
  • Választott terméket szereljük és ön szállítja el.
  • Kérjük megrendelésekor tüntesse fel, ha élni kíván valamely lehetőséggel!
  • Az árak a megrendelt terméktől függően alakulnak!

Kérjen árajánlatot a fenti opciók egyikére!

Forgalmazott márkáink:

Horizon Fitness; Vision Fitness; Stamm Bodyfit, Stamm, Omni Fitness, Rebel, Matrix Fitness, Kettler; Polar; Suunto; Tunturi; Bremshey; Keys Fitness; Tuff Stuff; Marcy; Cornilleau; CalGym; Technogym; Life Fitness; Bowflex; Daum Electric; Reebok; Hammer; Finnlo; Personality gym; Multipower; Power Track; Bosu; Ironman; Fitstar; First Degree; Weider; Harbinger; SciFit; Eurosport; Kensho; Masclugen X; Peak Performance; Twinlab;BH Hipower; Elite Fitness; Body bike; Cybex; Gymnic; Joy sport; Octane, Robust; Star Trac, Impulse Fitness, Tomahawk, Wilson; Best Body Nutrition, Mammut Nutrition ….

Forgalmazott termékeink:

Szobakerékpár, Ellipszisjáró, Futópad, Lépcsőzőgép, Taposógép, Evezőpad, Evezőgép, Vibrációs gép, Kondicionáló berendezés, Fitness center, lapsúlyos gépek, Tárcsasúlyos gépek, Masszírozó, roller, gördeszka, húzódzkodó rúd, Táplálékkiegészítő, Tenisz, Ping Pong, Asztalitenisz, Box, Csocsóasztal, Vibrációs gépek, Pulzusmérő órák, Szauna, futópadok. Asztalifoci, csocsó asztal, Biliárd asztal, Rex asztal, Póker termékek, Úszómedencék, Szolárium, Fitness ruházat, testépítő ruházat, tömegnövelő, zsírégető, aminosav, fehérje, Használt gépek.