Edzőtermi elliptikus tréner

Az alábbi kategóriában megtalálja specifikusan lebontva edzőtermi elliptikus tréner kínálatunkat. Ezek az ellipszisek kifejezetten a nagy igénybevételre lettek kifejlesztve, és nem probléma, az egész napos használat sem. Nagy teherbírással rendelkeznek és rendkívül tartós szerkezetek. Alkalmasak az állandó használatra, akár edzőterembe, akár szállodásba, vagy egyéb közületi használatra. Széles garanciával kínáljuk, megfelelő háttértámogatással és szerviz ellátottsággal!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Ahogy azt bevezetőnkben írtuk, ebben a kategóriában az edzőtermi elliptikus tréner kínálatunkat tekinthetik meg. Természetesen ezek az ellipszisek nem csak edzőterembe, hanem szállodai, közületi de akár otthoni használatra is alkalmasak.

Nézzük meg mi is az edzőtermi elliptikus tréner

Edzőtermi elliptikus trénerekről akkor beszélhetünk, ha az adott termék alkalmas a napi folyamatos használatra, a teherbírása tulajdonképpen korlátlan (persze mindegyiknek van egy terhelhetősége, ez általában 180-200kg körüli súlyhatár megjelölés szokott lenni) kijelzője felhasználóbarát.
Ezek az ellipszisek lehetnek első lendkerekes megoldással elátva, de lehetnek hátsó lendkerekes verziós kardió gépek is. Tulajdonképpen, majdhogynem mindegy melyik változatot választjuk edzőtermünkbe, mivel az otthoni gépek esetében, a hátsó lendkerekes gépek nagyobb Q faktorral (azaz boka közti távolság) rendelkeznek, viszont itt ez nem igaz, mert a hátsó lendkerekes ellipszisek Q faktora is kicsi, kialakításuknak köszönhetően, így a mozgása mindkét gépnek egészséges.

Az edzőtermi ellipszis trénerek kijelzője általában egyszerű, felhasználóbarát, hogy a vendégek szinte azonnal egyértelműen tudják kezelni azt.
Funkcionalitásban és extra funkciókban lehet köztük elég komoly különbség is, mint ahogy ez az árában is megmutatkozik, ezért érdemes alaposan átnézni ezeket, illetve beszélni egy szakértővel, aki tud segíteni ebben.

Remélem tudtunk némi rövid és érthető infót adni az edzőtermi elliptikus trénerekről, amennyiben kérdése lenne, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a megfelelő elliptikus modellt!