Edzőtermi elliptikus tréner

Az alábbi kategóriában megtalálja specifikusan lebontva edzőtermi elliptikus tréner kínálatunkat. Ezek az ellipszisek kifejezetten a nagy igénybevételre lettek kifejlesztve, és nem probléma, az egész napos használat sem. Nagy teherbírással rendelkeznek és rendkívül tartós szerkezetek. Alkalmasak az állandó használatra, akár edzőterembe, akár szállodásba, vagy egyéb közületi használatra. Széles garanciával kínáljuk, megfelelő háttértámogatással és szerviz ellátottsággal!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • Flow Fitness Perform X2i profi ellipszis tréner

  Rendelésre Ingyenes szállítás Videó
  Flow Fitness Perform X2i profi ellipszis tréner 18,5kg lendkerék, 140kg teherbírás 3/10év garancia!
  379.900 Ft Előrendelés leadása
 • HMS H5815 fél profi elliptikus tréner

  Rendelésre
  HMS H5815 fél profi elliptikus tréner leírása A HMS H5815 fél profi elliptikus tréner egy félprofesszionális osztályú felszerelés, amelyet otthoni, de kis fitneszklubokban való edzésre is terveztek. Legnagyobb előnye az ellenállási rendszer, ebben az esetben ez a mágneses és a levegős. Ez a megoldás biztosítja a mozgás teljes zökkenőmentességét, ami egy átlagos ellipszis esetében nem […]
  544.900 Ft Előrendelés leadása
 • FFiTTech Protech-H fél profi elliptikus tréner

  Rendelésre Ingyenes szállítás Videó
  FFiTTech Protech-H fél profi elliptikus tréner generátoros rendszerrel. Bemutató Videó!
  1.149.900 Ft Előrendelés leadása
 • Vision Fitness S60 profi elliptikus tréner

  Rendelésre Akciós termék
  A Vision Fitness S60 profi elliptikus tréner 182kg-os teherbírással, generátoros fékrendszerrel!
  Original price was: 1.699.900 Ft.Current price is: 1.499.900 Ft. Előrendelés leadása
 • Vision Fitness S600E profi Elliptikus tréner

  Rendelésre Akciós termék
  Vision S600E profi Elliptikus tréner kapacitív érintő kijelzővel, 182kg-os teherbírással!
  Original price was: 2.369.900 Ft.Current price is: 1.999.900 Ft. Előrendelés leadása
 • FFiTTech PRO E100 profi ellipszis tréner

  Rendelésre Videó
  FFiTTech PRO E100 profi ellipszis tréner edzőtermi minőség, kedvező ár! Bemutató videó!
  Tovább olvasom
 • FFiTTech PRO E100S-TV profi ellipszis tréner

  Rendelésre Videó
  FFiTTech PRO E100S-TV profi ellipszis tréner leírása Az FFiTTech PRO E100S-TV profi ellipszis tréner egy igazán erős és megbízható edzőtermi elliptikus tréner. 180kg-os teherbírással rendelkezik. Önáramfejlesztős (generátoros) rendszerének köszönhetően nincs szükség hálózati áram ellátásra, így az ellipszist bárhova elhelyezhetjük. Teljesítmény szabálzott rendszerrel is rendelkezik, mely 45-300 wattig szabályozható. Állítható lépéshosszával bárkinek kényelmes lehet! A termék valóban […]
  Tovább olvasom

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Ahogy azt bevezetőnkben írtuk, ebben a kategóriában az edzőtermi elliptikus tréner kínálatunkat tekinthetik meg. Természetesen ezek az ellipszisek nem csak edzőterembe, hanem szállodai, közületi de akár otthoni használatra is alkalmasak.

Nézzük meg mi is az edzőtermi elliptikus tréner

Edzőtermi elliptikus trénerekről akkor beszélhetünk, ha az adott termék alkalmas a napi folyamatos használatra, a teherbírása tulajdonképpen korlátlan (persze mindegyiknek van egy terhelhetősége, ez általában 180-200kg körüli súlyhatár megjelölés szokott lenni) kijelzője felhasználóbarát.
Ezek az ellipszisek lehetnek első lendkerekes megoldással elátva, de lehetnek hátsó lendkerekes verziós kardió gépek is. Tulajdonképpen, majdhogynem mindegy melyik változatot választjuk edzőtermünkbe, mivel az otthoni gépek esetében, a hátsó lendkerekes gépek nagyobb Q faktorral (azaz boka közti távolság) rendelkeznek, viszont itt ez nem igaz, mert a hátsó lendkerekes ellipszisek Q faktora is kicsi, kialakításuknak köszönhetően, így a mozgása mindkét gépnek egészséges.

Az edzőtermi ellipszis trénerek kijelzője általában egyszerű, felhasználóbarát, hogy a vendégek szinte azonnal egyértelműen tudják kezelni azt.
Funkcionalitásban és extra funkciókban lehet köztük elég komoly különbség is, mint ahogy ez az árában is megmutatkozik, ezért érdemes alaposan átnézni ezeket, illetve beszélni egy szakértővel, aki tud segíteni ebben.

Remélem tudtunk némi rövid és érthető infót adni az edzőtermi elliptikus trénerekről, amennyiben kérdése lenne, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a megfelelő elliptikus modellt!