Edzőtermi szobakerékpár

Ebben a kategóriában a profi edzőtermi szobakerékpárok vagy teremkerékpárok kínálatát tekintheti meg. Összegyűjtöttük azokat a modelleket kínálatunkból, melyek gond nélkül megállják a helyüket akár egy intenzív használat során is. Széles kínálattal, profi szobakerékpárokkal és kiváló szervizháttérrel rendelkezünk, ami garantálja a gondtalan üzemeltetését az edzőteremben használt teremkerékpároknak.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 22 db

1–16 termék, összesen 22 db

Ahogy azt fent írtuk, ebben a menüben az edzőtermi profi szobakerékpárokat, vagy ha úgy tetszik teremkerékpárokat tekinthetik meg. Itt is, mint az otthoni kategóriában találkozhatunk klasszikus felépítésű szobakerékpárral, háttámlás szobakerékpárral, spinning szobakerékpárral és Air bike szobakerékpárral.

Mindegyik termékünk professzionális kivitelben, nagy teherbírással és terhelhetőséggel rendelkezik. Természetesen ezek a teremkerékpárok nem csak edzőterembe, hanem szállodai, közületi de akár otthoni használatra is alkalmasak.

Edzőtermi szobakerékpárokról akkor beszélhetünk, ha a készülék alkalmas a napi folyamatos használatra, a teherbírása tulajdonképpen korlátlan (persze mindegyiknek van egy terhelhetősége, ez általában 180-200kg körüli súlyhatár megjelölés szokott lenni) kijelzője felhasználóbarát. A belső mechanikai rendszerek speciális, erős anyagokból készültek, csapágyazásauk első osztályú.

Az edzőtermi szobabiciklik kijelzője általában egyszerű, felhasználóbarát, hogy a vendégek szinte azonnal egyértelműen tudják kezelni azt. Sok esetben találkozhatunk LED kijelézővel, pont az egyszerűség és áttekinthetőség végett.
Funkcionalitásban és extra funkciókban lehet köztük elég komoly különbség is, mint ahogy ez az árában is megmutatkozik, ezért érdemes alaposan átnézni ezeket, illetve beszélni egy szakértővel, aki tud segíteni ebben.

Remélem tudtunk némi rövid és érthető infót adni az edzőtermi szobakerékpárokról. Természetesen, ha kérdés van, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a megfelelő szobakerékpár modellt!