Kiegészítő termékek szobakerékpárokhoz

Ebben a kategóriában a szobakerékpárokhoz kapható kiegészítőinket tekinthetik meg. Megtalálhatóak karbantartási segédanyagok, talajvédő szőnyegek, pulzusmérők, vagy egyéb extra termékek, melyet a szobakerékpárokra fel lehet szerelni. Hasznos és praktikus kiegészítők, melyek segítségével a funkcionalitásban, az állapot megóvásban, vagy a környezeti elemek megóvásában segíthetnek.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Ahogy fentebb írtuk a bevezető szövegben, ez a kategória a kiegészítő termékekről szól, melyeket összegyűjtöttünk a szobabiciklikhez. Több kiegészítő használható más termékekhez is.

A kínálatban olyan eszközök találhatóak, mint

talajvédő szőnyegek – melyek megóvják a padlózatot, vagy éppen egy panel lakásban az alsó szomszédot az esetleges hanghatásoktól.

Pulzusmérő övek és jeladók – melyek különböző gépekhez is jók lehetnek. Találhatnak itt Bluetooth jeladós öveket és klasszikus Polar Mellkasi jeladót és övet (T34). Mindig ellenőrizze, hogy az Ön termékéhez, melyik jeladó használható!

Karbantartási eszközök – melyek a gépek állagát és karbantartását segítik elő, hogy azt hosszú ideig használhassák.

Keressen bennünket bátran, és mi segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő személyre szabott szobakerékpár kiegészítőt! Nálunk valóban azt fogja kapni, amire szüksége van!