VirtuFit Háttámla FB1.0i és DB1.0 összecsukható szobabiciklihez

23.900 Ft

Garancia: 1 év
Cikkszám: VF10002

Rendelésre

Háttámla FB1.0i és DB1.0 összecsukható szobabiciklihez 23.900 Ft
Márka:VirtuFit
  • Magas minőségű termékek!
  • Garanciális és azon túli szervizelés!
  • Hosszabbított extra garancia!
  • Gyártók vagyunk és kizárólagos forgalmazók!
  • Ingyenes kiszállítás (* feltételek)!
  • Több mint 15 éves szakmai tapasztalat, élőszavas ügyfélszolgálat!
  • Online hitelügyintézés!
  • Hitelesített díjnyertes és megbízható webáruház!
Biztonságos online fizetés, gyors szállítás

Virtufit Háttámla FB1.0i és DB1.0 összecsukható szobabiciklihez leírása

A Háttámla FB1.0i és DB1.0 összecsukható szobabiciklihez kapható kiegészítő, mely segítségével kényelmesebbé, és praktikusabbá teheti edzéseit, mozgásformáját.

Növelje edzési élményét a VirtuFit háttámlával

A VirtuFit háttámlát kifejezetten arra tervezték, hogy növelje edzési élményét a VirtuFit FB1.0i és DB1.0 szobakerékpárokon. Ezzel a háttámlával páratlanul kényelmes támaszt élvezhet kerékpáros edzései során. Ergonómikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a pedálozásra és a teljesítmény javítására összpontosítson, miközben élvezi a kényelmes edzést.

Ideális testtartás a hatékony edzéshez

A VirtuFit háttámlával könnyedén megtarthatja az ideális testtartást kerékpározás közben. A háttámla optimális támogatást nyújt a hátnak, segít csökkenteni a hátfájást és a kényelmetlenséget. A helyes testtartás megtartásával nemcsak a teljesítménye javul, hanem a sérülések is megelőzhetők. A VirtuFit háttámlával végzett edzés segít biztonságosan és hatékonyan kerékpározni, függetlenül edzettségi szintjétől.

Tartósság és kényelem kombinálva

A VirtuFit háttámla kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a kényelmet. Masszív kerete és vastag párnázata hosszan tartó használatot biztosít a kényelem mellett. Ezenkívül a háttámla könnyen összeszerelhető a VirtuFit FB1.0i és DB1.0 szobakerékpárokon. Fektessen be ebbe a kiváló minőségű háttámlába, és élvezze az évekig tartó örömet és kényelmet kerékpáros edzései során.

VirtuFit

A VirtuFit, egy Holland fitnesz márka, mely kiváló minőséget garantál. A fitneszgépek és tartozékok kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, a felhasználóbarátságra, a dizájnra és a széleskörű funkcionalitásra helyezve a hangsúlyt.

További információk

Tömeg 5 kg

Márka

VirtuFit

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.