Miért vásárolj nálunk?

Tartalomjegyzék

Garancia hosszabítás és extra garancia

Egyes megjelölt fitnesz termékeinkre, kardió gépeinkre és kondigépeinkre 10 vagy akár több év hosszabbított vázszerkezeti garanciát vállalunk. Cégünk üzletpolitikája, hogy lehetőség szerint csak minőségi és megbízható sportszereket, kondigépeket és fitnesz eszközöket árul, melyekre bátran merjük ajánlani az extra vázszerkezeti garanciát. Ez az extra garancia mellett a normál sávos törvényben meghatározott tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó garanciákat vállaljuk 12, 24, 36 hónapig a vásárlási összegtől függően.

Hűségkedvezmény

 Mi a Vital Force-nál nagyra értékeljük a hűséget, és ezért szeretnénk minden kedves vásárlónkat extra kedvezményben részesíteni. Az extra kedvezmény az előző vásárlásának összegétől függ. Tehát, ha korábban vásárolt mondjuk 150.000,- Ft értékben, akkor Ön jogosult további 5% kedvezményre. Az alábbi táblázatban láthatja a vásárlási összeghez tartozó kedvezmények mértékét. A vásárlásoknál csak az elmúlt egy év sikeresen lebonyolított vásárlást tudjuk figyelembe venni!
Költés Kedvezmény %
10 000 - 14 999 Ft 1%
15 000 - 34 999 Ft 2%
35 000 - 49 999 Ft 3%
50 000 - 99 999 Ft 4%
100 000 - 249 999 Ft 5%
250 000 - 499 999 Ft 6%
500 000 - 699 999 Ft 7%
700 000 - 899 999 Ft 8%
900 000 - 999 999 Ft 9%
több mint 1 000 000 Ft 10%

Megjegyzés: Az üzemeltető fenntartja a jogot a hűségkedvezmény-rendszer feltételeinek mindenkori megváltoztatására.

Gyors szállítás

Készleten lévő termékeinket akár a megrendelésétől számított 24 -48 órán belül házhoz szállítjuk. Kis csomagjainkat, melyek 40kg alatt vannak, Sprinter futárszolgálattal szállítjuk, akik általában a feladást követő napon szállítják ki a megrendelt termékeket. A 40kg feletti csomagjainkat saját autónkkal szállítjuk ki az előre megbeszélt időben és módon.

Minőség

Termékeink minőségéről leginkább korábbi vásárlóink tudnának hiteles információkkal szolgálni, de úgy gondolom, néhány márkanév önmagáért beszél! Olyan neves márkákkal dolgozunk együtt, mint például a Horizon Fitness, Vision Fitness, Christopeit sport akik közel 40 éve a piacon vannak, és magas minőségű termékeket gyártanak. A Horizon, Vision például a világ minden földrészén elérhető, és az ott élő embereknek gyártanak termékeket, nem pedig egy szériát kínálnak minden országba más márkákkal ellentétben. Minden termékünk szigorú vizsgálatokon megy keresztül és megfelel az EU normáknak, illetve természetesen rendelkeznek a hitelesítési dokumentumokkal.

Ingyenes szállítás

Minden termékünk esetében, aminek a vásárlási végösszege meghaladja az 50.000,- Ft feletti értéket a szállítási költséget átvállaljuk. Ez nem vonatkozik a súlytárcsákra, rudakra, és 50kg feletti sportjátékokra, illetve az akciós termékekre. Az ingyenes szállítás további akciókkal nem vonható össze!

Gyártók vagyunk

Az évek alatt megtapasztaltuk, hogy milyen felhasználói igények vannak a piacon. Mik azok a funkciók, melyekre a vásárlóknak szüksége van egy egészséges, és eredményes edzéshez, ezért ennek megfelelően gyártjuk saját márkás termékeinket, illetve ezekre az alapokra építjük fel kínálatunkat, olyan márkákkal, amit ugyan nem mi gyártunk, de kizárólagos exkluzív szerződéssel rendelkezünk és közvetlen kapcsolatban vagyunk a gyártókkal. Ezen márkákat már 10-15 éve mi forgalmazzuk, így ismerjük kellő képen a termékeket, és bátran, sőt büszkén tesszük le mellettük a nevünket. Nálunk nem fog csalódni a termék használhatóságában, minőségében, vagy tartósságában! Célunk minden esetben az elégedett vásárló!

Termékek összeszerelése

Termékeink általában egyszerűen összeszerelhetőek a mellékelt használati utasításokkal, sőt egyes termékeink akár 90-98% -ban előre össze vannak szerelve, csak ki kell csomagolnia. Természetesen gondoltunk azon ügyfeleinkre is, akik esetleg nem boldogulnak és segítségre van szükségük. Tudunk segíteni bárkinek díjmentesen telefonon, illetve folyamatosan készítjük oktató videóinkat, így azok segítségével, bárki összeszerelheti a választott terméket. Természetesen profi technikusokkal rendelkezünk, és akár az Ön otthonában is térítés ellenében összeszerelhetjük a választott edzőgépet, amennyiben ez valakinek gondot okozna.

Szervíz

Saját tapasztalatunk szerint az egyik legalapvetőbb, és legfontosabb funkció a szerviz. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk. Napi szinten találkozunk olyan vásárlókkal, akik vettek olyan márkás termékeket, melynek még csak normális forgalmazója sincs, nemhogy szervize. Ilyenkor keresik a szervizeket, de a tapasztalat azt mutatja, hogy alkatrész és termékismeret hiánya miatt nem tudnak segíteni. Mi azt javasoljuk, hogy olyan helyen vásároljanak, ahol van szerviz háttér, és megbízható márkás termékeket árulnak, amihez van alkatrész. Nagyon fontos, hogy legyen alkatrész több éves modellekhez is, mert anélkül általában nem javíthatóak a gépek és könnyen rámondják a szervizben, hogy „persze van” de közben nem lesz, és mikor tönkre megy, akkor sajnos a gép javíthatatlan lesz! Nálunk vannak olyan modellek, melyek 2000-2003 körül kerültek piacra, és a mai napig tudunk hozzá alkatrészeket rendelni, tehát teljesen nyugodt lehet, aki nálunk vásárol, hiszen nagy valószínűséggel tudjuk javítani évek múlva is a választott terméket.

Valós készlet

Nálunk a weboldalon kiírt készletinformáció 99,9%-ban valós készletet mutat, ráadásul nem olyan készletet, hogy valamelyik EU ország raktárában, vagy más cég raktárában van a termék, hanem azt mutatja, ami valóságban a raktárunkban megtalálható. Óriási készlettel rendelkezünk, és ezt büszkén mutatjuk vásárlóink felé is! Készletinformációnk munkaidőben 15 percenként frissül, itt természetesen előfordulhat, hogy egyszerre egy utolsó darabos terméket ketten vásárolnak meg, ezért ez a rendszer sem 100%-os. Amennyiben netán ez előfordulna (eddig még nem volt rá példa), úgy a kiszemelt terméket a lehető legrövidebb úton beszerezzük ügyfelünknek!