Ízületi támogatás

Az ízületkímélő készítmények olyan termékek amelyek segítik az ízületek egészségének megőrzését és támogatását. Ezek a készítmények általában olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek az ízületek szerkezetét és mobilitását támogató hatásokkal rendelkeznek, emellett segítenek a fájdalom, és a gyulladás csökkentésében!
Leginkább ismert porcerősítő a glükozamin, kondroitin-szulfát, MSM, és Omega-3 zsírsavak!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Aki rendszeresen sportol, az erőteljesen igénybe veszi az ízületeit. Ha azok nem kapják meg a szükséges tápanyagokat a regenerálódáshoz, idővel fájni is fognak. Ezért érdemes megelőzni mindezt évente 2 alkalommal kúraszerűen. Ha már kialakult a probléma, akkor remekül segítenek a fájdalom és gyulladás csökkentésében, így lehetővé téve a mozgást, ami a keringés fokozásával gyorsítani tudja a regenerációt.

Általában az ízületvédő kiegészítő termékek Glükozamint, MSM, kondroitin összetevőkből állnak. Sok termék esetében ez mind benne van egy termékben, de vannak készítmények amik csak egy vagy kettő összetevőt tartalmaznak ezekből. Szereteném leszögezni, hogy nem mindig a több a jobb, tehát nem mindig van szükség mind három összetevőre. Fontos tudni, hogy mi a problémánk, vagy mi a célunk a táplálék vagy étrend kiegészítő szedésével! Mindig körültekintően tájékozódjon, ha eltéveden az információk kavalkádjában, csak keressen bennünket bátran, segítünk!