Otthoni szobabicikli

Az otthoni szobabicikli kategóriában azokat a termékeinket tekinthetik meg, melyek kifejezetten otthoni vagy esetleg annál nagyobb felhasználásra vannak tervezve. Szobabicikli kínálatunkban megtalálhatja a mágnesfékes, az ergométeres, a spinning bicikli, a háttámlás, az edzőtermi, de még az air bike szobakerékpárjainkat is. Szobakerékpárjaink mind magas minőségűek, széles garanciával rendelkeznek, és olyan gyártók termékei, akik tudnak a jövőben is alkatrészt biztosítani, egy esetlegesen meghibásodott termékhez.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 125 db

1–16 termék, összesen 125 db

A bevezetőben említettük, hogy otthoni szobakerépárokat tekinthetnek meg ebben a kínálatban. Összegyűjtöttük Önöknek, azokat a modelleket, amik szerintünk egyrészt jó választás lehet, másrészt megbízható modellek, és valóban van háttértámogatásuk, és szerviz hátterük.

Ahogy azt fentebb írtuk, léteznek különböző fékrendszerrel ellátott modellek, és különböző kivitelű modellek is.

Ami a kivitelt illeti, alapesetben 4 fajtát tudunk megkülönböztetni:
Klasszikus szobakerékpár, háttámlás szobakerékpár, spinning szobakerékpár, Air bike. Mindegyik modell a maga kategóriájában egy kiváló termék.

A spinning szobabicikli -t elsősorben azoknak ajánljuk, akik szeretik az erőltetett, hosszú, kiállásokkal teli tekeréseket.
Az Air bike szobakerékpárokat azoknak ajánljuk, akik leginkább erősítésre szeretnék használni, vagy a kitartásukat, állóképességüket akarják fejleszteni, illetve masszív testsúlycsökkentésre.
A háttámlás szobabicikli -t azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal, gerinc, csípő vagy egyéb problémával rendelkeznek.
A klasszikus szobakerékpárokat tulajdonképpen bárkinek, akinek nincs ízületi, gerinc, csípő vagy extra túlsúly problémája.

A fékrendszer különbsége tulajdonképpen majdnem mindegy, hiszen alapvetően mind mágnesfékes, motoros, vagy indukciós modell, itt inkább a manuális állítás, vagy a kijelzőről való állítás különbözteti meg ezeket. Ami motoros, vagy indukciós, ott programokkal és szélesebb állítási lehetőségekkel is találkozhatunk.

Fontos említést tennünk a lendkerék nagyságáról: régen elterjedt volt (talán még ma is) hogy minél nagyobb a lendkerék, annál jobb a gép, ez ma már nem igaz, mert olyan fékrendszerek vannak, amik akár 7kg-os lendkerékkel is úgy befékezhetőek, hogy a felhasználó 5 perc után nem bírja már hajtani a gépet. Illetve nem összekeverendő a lendítő tömeggel, ami egy fals kb hasra ütött szám, amibe minden mozgó alkatrész becsült súlyát beleszámítják és ezzel próbálnak meg eladni gépeket, hogy nagyobbnak tünjőn a lendítő kerék súlya. Nálunk korrekt adatokat és infókat talál a gépekről!

Sajnos sokszor találkozunk szervizünkben olyan problémával, hogy már az 1-2 éves gépek is meghibásodnak, majd szeretné az ügyfél javítani, de mivel olyan márkájú terméket vásárolt, aminek konkrétan nincs forgalmazója, nincs szervize, de még csak alkatrészt sem lehet hozzá rendelni, egyszerűen nem javítható, és le kell cserélnie tulajdonosának. Ez egy nagyon bosszantó és nagyon kellemetlen szituáció, ezért mi ezeket a márkákat, és modelleket száműztük kínálatunkból. Nálunk csak olyan terméket tudnak vásárolni, aminek biztosan van alkaztrészbázisa és ellátottsága, sőt mivel szerviz is vagyunk, így javítani is tudjuk azt.

A választás sosem egyszerű, de ha bizonytalan, keressen fel bennünket, és megtaláljuk közösen az Önnek való legmegfelelőbb szobakerékpárt!