Edzőtermi futópad

Az alábbi menüpontunkban megtekinthetik edzőtermi professzionális futópad kínálatunkat. Ezek a futógépek valóban edzőtermi használatra, illetve nagy igénybevételre vannak tervezve. Az általunk kínált termékek valóban megállják a helyüket bármely edzőteremben, vagy közületi felhasználásban. Professzionális futópadjainkat széles garanciával, egyedi árakkal és komoly szerviz háttérrel biztosítjuk! Válassza bármely profi futópadunkat edzőtermébe, és garantáltan hosszú ideig élvezheti annak használatát!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Ahogyan fent említettük, ebben a kategóriában az edzőtermi, professzionális, vagy profi futópad kínálatunkat tekinthetik meg, ami természetesen nem csak edzőtermi használatra van kínálva. Ezeket a futógépeket használhatják szállodai, hotel, vagy egyéb közületi edzőtermeknél is.

Nézzük meg kicsit mit tekintünk edzőtermi profi futópadnak: 
Alapvetően azokat a gépeket nevezzük edzőterminek, amik használata nincs korlátozva, tehát nincs súlykorlátozás, így bármilyen súlyú felhasználó használhatja a terméket, nincs korlátozva, hogy a gépet csak 2-3, vagy 6-8 órás használatra ajánlják, hanem tulajdonképpen reggeltől estig mehet.
Erős motorral rendelkezik, ami többnyire AC motor (váltakozó áramú motor), az otthoni futógépeknél többnyire DC (egyenáramú) motor található.
A kezelőfelülete (kijelzője) egyszerűen kezelhető, így a felhasználóknak egyértelmű hogyan és mit kel nyomni, ahhoz, hogy egy normál edzést végig tudjon rajt csinálni. Természetesen vannak komplikáltabb kijelzők is, de a legtöbb esetben egyszerű felhasználói felülettel rendelkeznek ezek a futógépek.
Általában az edzőtermi futópadok nem összecsukhatóak, hiszen nincs szükség állandó vagy gyakori mozgatásra, egy masszív stabil szerkezetből gyártják ezeket.
Széles és hosszú futófelülettel rendelkeznek, ami biztosítja a kényelmes futást.

Edzőtermi futópad vásárlásánál figyeljen arra, hogy ezek az alap dolgok azért meglegyenek a választott futógépben. Sokszor találkozni, olyannal, hogy otthoni, vagy erősebbnek titulált gépeket ajánlanak ki edzőtermekbe, szállodákba, de valójában abból előbb vagy utóbb szervizelés lesz, és végül csere, tehát nem kifizetődő, mégha olcsóbb is valamivel egy otthoni futópad.

Remélem tudtunk némi rövid és érthető infót adni az edzőtermi futópadokról, amennyiben kérdése lenne, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a személyre szabott modellt!