Elektromos dart tábla

A darts ártalmatlan, vonzó és mindenekelőtt szórakoztató, az egész világon elterjedt sportjáték. A darts az egyik legrégebbi szórakoztató sportjáték. Az első versenyt 1927-ben rendezték meg, a „New of the World” néven, míg az 1948-as londoni versenyen több mint 300 000 játékos vett részt. Az elektronikus darts ideje a 80-as évek közepén kezdődött. Az elektronikus darts népszerűsége folyamatosan bővül és növekszik a hagyományos dartsokhoz képest. Az elektornikus dart célja, hogy megkönnyítse a játékot, fény- és hangeffektusokkal vezeti végig a játékost a játékon. Kínálatunkban több márka népszerű elektromos darts tábláit találhatják meg.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Mind a(z) 14 találat megjelenítve

Mi az elektromos Dart tábla?

Az elektronikus darts egy darts játékhoz használt eszköz. Általában műanyagból vagy fából készül, és felülete apró lyukakkal rendelkezik. A dart egy kicsi, hegyes nyíl (ezt hívják Darts-nak), amelyet a táblára dobnak.

A táblán van egy pontozási terület, és a darts a táblába tapad, amikor eltalálja. A pontszám egy LCD eredményjelzőn jelenik meg.

Kétféle elektronikus dart tábla létezik: sörtéjű és puha hegyű. A sörtetáblák természetes anyagokból, például szizálból vagy parafából készülnek, és 15,5 hüvelyk átmérőjűek.

A Soft tip lapok szintetikus anyagokból, például nylonból vagy poliészterből készülnek, és kisebb, 15,5 hüvelyk átmérőjű felülettel rendelkeznek.

A puha hegyű dartsokat elektronikus darts táblákkal való használatra tervezték. Puha anyagból, például műanyagból vagy gumiból készült hegyük kevésbé valószínű, hogy károsítja a táblát, mint a sörtéjű darts .

Az elektronikus dartstábla általában sörtéknek nevezett anyagból készül, ami egyfajta műanyag. Léteznek puha hegyekből készült elektronikus darts táblák is, amelyek 15,5 hüvelyk átmérőjűek.

Az elektronikus dartstábla legelterjedtebb típusa a sisal dartstábla, amely sűrű szövetszerű, amelyekbe a dart hegye belefér. A másik típusú elektronikus dartstábla a soft tip tábla, amely 15,5 hüvelyk átmérőjű, és eredményjelzővel rendelkezik.