Hátsó lendkerekes elliptikus tréner

Összegyűjtöttük a hátsó lendkerekes elliptikus tréner modelljeinket, amit az alábbi menüpontban tekinthetnek meg. Ezeknek a modelleknek a meghajtása a gép hátulján található, ezáltal kicsit más mozgással és zárt rendszerrel bír, mint egy első lendkerekes ellipszisjáró. Kínálatunkban találhatnak manuális mágnesfékes, vagy elektromos fékrendszerrel működő ellipszis trénereket. Az elektromos fékrendszernek (ergométer) köszönhetően programokkal, több ellenállással rendelkeznek az ellipszisek.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 27 db

1–16 termék, összesen 27 db

A hátsó lendkerekes elliptikus trénerek a legelterjedtebb otthoni ellipszisjáró kategória. Ezek a modellek általában lényegesen alacsonyabb árkategóriától elérhetőek már, mint az első lendkerekes verziója. Teljesen más mechanizmussal van felépítve, és ezáltal a mozgása és a mozgás tartománya is más mint a fronthajtásos testvérének.

Az első lendkerekes ellipszis trénerekhez képest kisebb lépéshosszal bírnak, nagyjából olyan 40-41cm körüli maximum távolságok érhetőek el, persze ritkán de lehetnek ennél nagyobbak is, viszont az tényleg ritka az otthoni kategóriában. A lépéshosszt tulajdonképpen a dob átmérője fogja megadni, így az minél nagyobb, annál nagyobb lesz a lépéstávolságunk is.

A hátsó lendkerekes ellipszisek „Q faktora” (bokák közti távolság) az otthoni kategóriában nagyobb mint a fronthajtásos ellipsziseké, mivel itt a komplett fékrendszer és meghajtó rendszer a lábunk közt van, a pedálok, pedig ennek az oldalán találhatóak. Vannak már egészen vékony géptestek, de sosem fogják azt az eredményt produkálni, mint egy első lendkerekes, hiszen ott a pedálok akár 1-2 cm-re is lehetnek egymástól.

Közkedvelt elliptikus rénerek ezek, melyek a bevezető kategóriától az edzőtermi szintig minden rétegben megtalálhatóak.

Keressen bennünket bátran, és mi segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő személyre szabott elliptikus trénert! Nálunk valóban azt fogja kapni, amire szüksége van!