Csónak, vízi jármű

A felfújható csónak egy közkedvelt vizi sport és vagy strand eszköz, mely vidám perceket okozhat önnek, családjának, vagy barátainak. Nincs is jobb, mint nyáron egy kellemes napsűtéses délutánon, egy folyón csordogálni egy csónakban, vagy strandolni egy tónál gyermekünkkel. A felfújható csónak általában gyors telepítés jellemzi, hiszen csak fel kell fújni a különböző légkamrákat és már szinte használatra kész is!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Általánosságban mit kel tudni egy felfújható csónakról?

A felfújható csónakok általában merev testek nélkül kerülnek kialakításra, legalábbis ami a strand, vagy horgász csónakokat illetik. Leeresztett állapotban kis helyen elférnek, így szinte bárhova magunkkal vihetjük ezeket. Puha falú szerkezetből készülnek, melyek egy pumpa segítségével, már csónakká is alakíthatóak. Általában több kamrás változatok vannak, így több kamrát is fel kell fújnunk. Némelyik csónaknál a z ülések kivehetőek, állíthatóak, így még jobban a felhasználóra lehet szabni, és kényelmesebb, élvezetesebb lehet a csónakázás.

Általában a csónakok teste egy erősebb anyagból készülnek, melyek ellenállhatnak kisebb szúrásnak, olajnak, tengervíznek, napsütésnek (UV sugárzásnak) is. Vásárláskor körültekintően járjunk el, hiszen nem mindegy, milyen vizen, milyen csónakot használunk! Legyen szemünk előtt a biztonság, és vásároljunk, vagy szerezzünk be mentőmellényt a vizi túrákhoz.