Szoftverek futópadokhoz

Ebben a menüpontunkban leginkább a Horizon Fitness futópadokhoz kínálunk edzési szoftvereket. Egyes futópad modelleke kompatibilisek egy különálló szoftverrel, mely segítségével a futópad összekapcsolható egy setup box-al, így virtuális edzésekre is lehetőségünk van. Ezeknél a programoknál a futópad és a box egymással kommunikál, így a videóban látható tájnak megfelelően változik a sebesség és a dőlésszög. Valósághű edzési forma.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Szoftverek futópadokhoz:

Ahogy azt fentebb is írtuk, ebben a menüpontban olyan szoftvereket és szoftver kiegészítőket találhat, melyek segítségével a futópadunk bővíthető és virtuális edzésekre is képes lehet. Természetesen ez csak azon modelleknél érhető el, amik rendelkeznek ezzel a fejlesztési opcióval. Sajnos nem minden modellhez használható, de a termékadatlapokon ezt az infót megtalálja.

Hasznos és roppant érdekes, motivációs extra funkció ez, mivel ha összekötjük a futópadot és a setup boxot, mondjuk egy olyan TV-vel, ami képes a nagy felbontásra akkor szinte tényleg valósághű edzéseket tudunk a nappalinkba lebonyolítani. A futópad és a Setup box összeköttetésben van, és a videóban látható tájnak megfelelően változtatja akár a sebességet vagy a dőlésszöget is. Hozzá párosul akár egy nagy felbontás, és valódi élményt fog nyújtani.

Egyre több modell képes a virtuális edzésekre, melyek már applikációhoz kapcsolhatóak, de egyes régebbi, vagy olyan modellek, amik fejleszthetőek ezzel a funkcióval nem bírnak, így ezekhez, ha van ilyen előkészítés a futópadban, akkor kapcsolható ez a szoftver és élvezhető az élmény!

Amennyiben nem biztos, hogy az Ön futógépe alkalmas e erre, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink segíteni fognak megtalálni a megfelelő futópadot, vagy opciót!