Futópadok szállodákba

Az alábbi menüpontunkban azokat a futópadjainkat tekintheti meg, melyek alkalmasak szállodai használatra. Ezek a futópadok tulajdonképpen egy átmenetet képeznek az otthoni futógépek és az edzőtermi futógépek között. Fontos szempont, hogy megbízható, erős, könnyen kezelhető futópadot tegyünk be egy hotel edzőtermébe. Összegyűjtöttük azokat a modelleket, melyek alkalmasak lehetnek üzemeltetési célokra. Futópadjaink magas garanciával, háttértámogatással és megbízható szerviz háttérrel / alkaltrész ellátottsággal rendelkeznek.

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 22 db

1–16 termék, összesen 22 db

A szállodai, vagy hotel szintű futógépeknél kicsit vékonyabb a határ, mint az edzőtermi gépeknél. Fontos, hogy a szálloda edzőterme olyan szinten legyen felszerelve, hogy a vendégek örömmel használják azt és ha nem is ez miatt, de visszatérjenek, vagy jó emlékkel emlékezzenek vissza. Sajnos sok esetben találhatóak elhanyagolt, vagy régi gépekkel, vagy ami rosszabb, rossz, nem oda való otthoni gépekkel felszerelt szállodai edzőteremek. Ezek a gépek később mindig költségesebbek lesznek, mert elfognak romlani, és a szerviz költségek felemésztik azt a plusz költséget, mintha vásárolt volna egy oda való terméket. Mi nem ennek vagyunk a hívei, így összeszedtük ezt a kis listát, hogy miket is ajánlunk szállodákba, hotelekbe.
Természetesen ide is mehetnek az edzőtermi gépek AC motorral, de ide már az erősebb úgynevezett félprofi futópadok is mehetnek aminek esetleg DC motorja van.

Szállodai futópadok:

Fontos a megbízhatóság, hogy azok a gépek állandóan működjenek, legyen egy elegáns megjelenése, és egy könnyen kezelhető felülete. Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen a futógép, olyan ízületkímélő rendszerrel, ami valóban kíméli az ízületeket. Ne felejtsük el, hogy a vendégek vélhetően pihenni mennek és fontos számukra, hogy kényelmes legyen a szálloda mellett az edzőterem is.

Remélem tudtunk hasznos és érthető infókkal szolgálni a szállodai futópadokról! Amennyiben kérdése lenne, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a személyre szabott modellt!