Boxzsákok gyerekeknek

A Boxzsákok gyerekeknek kategória, specifikusan csak a kicsiknek szól. Ebben a kategóriában olyan zsákokkal vagy szettekkel találkozhatnak, amik nekik kedveznek. Kis méretű zsákok, melyek általában 50cm-es magasággal bírnak, általában nem lánccal, hanem textil hevederrel lehet felrögzíteni a zsákokat, és a szettek tartalma is a gyerekeknek tartalmaz kesztyűt, bandázst, vagy épp amit maga a szett tartalmaz.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Miért fontos gyermekeknek külön boxzsák?

Először is a legfontosabb talán, hogy megszerettessük a sportot, a boksz nem arról szól amit egyes filmekben látunk. A box egy rendkívül jó állóképesség és ügyességi sport, mely nagyon jó mértékben fejlesztheti az állóképességet, az erőnlétet, a koncentrációs képességeket, és a taktikussági képességeket is.

A gyermekek méretükből adódóan kisebbek, mint egy felnőtt, ezért nekik egy nagy akár 120-180cm-es zsák óriási lenne! Persze itt is lehetnek kivételek, hiszen nem vagyunk egyforma magasak, de a lényeg mégis a méretből adódik. Sokkal jobban tudnak kezelni, egy kis zsákot, mint egy nagyot, amiben elveszne az ütésük. Másrészt a zsák súlya is sokat számít, hiszen nem mindegy, ki mekkora zsákot üt.

Miért hevederrel szerelik általában ezeket a zsákokat?

A válasz nagyon egyszerű, sérülés veszély alkarülése miatt. Amennyiben gyermekünk kesztyű nélkül zsákolna, akkor egy esetleges mellé ütésnél, kellemetlen lehet, ha a láncot találja el, vagy ha rácsimpaszkodna és esetleg a lánc becsípné a kis kezét, szinbtén fájdalmas lehetne. Általában ilyen megfontolásból készítik hevederes felfüggesztéssel ezeket a zsákokat, de persze láncos verzió is elérhető belőlük.

Milyen méretekben kaphatóak a gyerek boxzsákok?

Különböző méreteket tudunk megkülönböztetni, de talán az alábbiak a legelterjedtebb méretek:

  • 50×30/40cm (magasság x átmérő)
  • 80×30/40cm

Itt kimondottan az 50cm magas zsákokat nevezzük gyermekeknek készült terméknek.
A 80cm magas zsákok már egy köztes méret, itt már tiniknek, serdülőknek ajánlott ez a méret, de természetesen felnőttek is használhatják már a 80cm-es magasságú boxzsákokat.

Nézzen körbe kínálatunkban, és ha valamit nem találna, vagy segítségre van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat, akik kézséggel fognak segíteni Önnek!