Air bike szobakerékpár

Az AirBike egyre nagyobb népszerűségnek örvend a piacon. Leginkább a CrossFit edzésekhez használják. Ezzel az eszközzel elvégezheti az edzés előtti bemelegítését vagy edzés utáni levezetést, illetve használat közben fokozhatja a kalóriaégetést. A Vital Force kínálatában többféle AirBike szobabicikli található, különböző márkákkal foglalkozunk, viszont mind egytől egyig magas minőségű termékek. Ezek a márkák minden általunk elvárt minőségi szabványnak megfelelnek, és többféle árkategóriában megtalálhatóak.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Az Airbike bicikli az egyik legnépszerűbb szobabicikli fajta az edzés világában. A közelmúltban lett nagy sikerű edzési felszerelés, mely talán annak köszönhető, hogy szinte végtelen nehézségi szinten használhatjuk, hiszen, levegő beáramlásával szabályozzuk a fékezési erőt, tehát amilyen erővel húzzuk, úgy fékezi a rendszert és ezáltal minket is. Továbbá hasznos, hogy nem csak a szobakerékpárok által ismert izomcsoportokat edzi, mozgatja meg, hanem szinte minden fő izomcsoportot megdolgoztat. Ugye használat közben a karok is mozognak, vagy mozoghatnak, így a vállak, a hát izmaira is jó hatással van, sőt, ha megfelelő a testtartásunk, és kellő képpen használjuk a biciklit, akkor még a has izomzatára is jótékony hatással van. Amennyiben intenzív edzésre vágyunk, úgy érdemes az airbike szobabicikliben gondolkodni, hiszen az egyik legintenzívebb mozgást és kalóriaégetést elősegítő edzési kardió eszköz.

Számos máka közül tudnak választani, amik közt a legismertebb az Assault Airbike márka, de kínálatunkban találhatnak ATX, HMS, FFittech, Azafit, és Concept2 air bike termékeket.