Felakasztható boxzsákok

A felakasztható boxzsákok kategóriában tulajdonképpen, minden olyan zsákot, amit függesztéssel tudunk rögzíteni, azt megtalálhatják. Ez csak egy kategóri szűkítés részünkről, mely segítségével kiszűrhetjük az álló bokzsákokat és egyéb box termékeket. Léteznek hevederes és láncos felfüggesztéssel rendelkező zsákok, sőt, némelyiket még az aljánál is ki lehet kötni, hogy az ne mozduljon ki túl nagyot!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Mi az a felakasztható boxzsák?

A válaszunk roppant egyszerű, tulajdonképpen minden zsák, amely akasztással rögzíthető az bele tartozik ebbe a kategóriába. Az akasztás vagy nevezzük inkább rögzítésnek többféle is lehet.

  • Mennyezeti rögzítés
  • Oldalfali rögzítés

A mennyezeti rögzítés előnyei, vagy hátrányai:

Amennyiben ezt a rögzítési módot választjuk, készüljünk fel arra, hogy nagyobb ütéseknél a zsák kilengése túl nagy lehet. Tehát itt számoljunk egy mozgástérrel amiben a zsák kilengése értendő. Ezen a területen belül, lehetőleg ne legyen semmilyen tárgy, vagy személy, kisállat. Célszerű lehet esetleg olyan zsákot választani, amennyiben így kívánja / tudja rögzíteni a zsákot, aminek az alján is van egy rögzítési pont, így ezt a padlózathoz is rögzíthetjük, és korlátozhatjuk a kilengését a zsáknak.

Figyeljen a mennyezet típusára, gipszkarton mennyezetre ne rögzítse a zsákot, mert az leszakadhat! Persze, ha van neki egy külön megerősített és kialakított rész, akkor ez megoldás lehet, de ez esetben ezt egy szakértő kivitelezővel beszélje át.
Célszerű stabil beton / fa / tégla mennyezetbe a megfelelő rögzítés technológiával felszerelni a tartó szerkezetet. Itt is javasoljuk szakértői vélemény kikérését, a rögzítés módjáról, hiszen egy nehezebb súlyú zsákot kívánnak a plafonra rögzíteni! Amennyiben kisgyermek van a családban, célszerű úgy számolni a rögzítési súllyal, hogy ha esetleg rácsimpaszkodna, akkor se szakadjon ki a szerkezet a falból!

Oldalfali rögzítés előnyei, vagy hátrányai:

Az oldalfali rögzítés annyiban más a mennyezetihez képest, hogy egy fali kart rögzítünk fel, és erre kerül majd a boxzsák. Ebben az esetben a zsák kilengése kisebb lesz, de készüljön fel arra, hogy a falban, és a zsákban is keletkezhet sérülés a surlódás következtében, amennyiben úgy mozog a zsák használatkor. Itt is mint az előző rögzítési módnál, járjunk utána a rögzítési technikáknak, hiszen nagyobb súlyt kívánunk a falra rögzíteni! Továbbá itt sem ajánlott gipszkarton, vagy gyenge teherhordó felületre felszerelni a zsákokat és a tartót sem! Amennyiben mégis e mellett dönt, azt egy szakemberrel előtte egyeztesse!

Melyik jobb a lánc vagy a hevederes felfüggesztés?

Erre nehéz a válasz, és igazából talán szubjektív is kicsit, hiszen ki mire esküszik. Az biztos, hogy a nagy zsákok (50cm felettiek) már többnyire láncos kivitelben készülnek, ez elterjedtebb, és talán a kilengés szempontjából jobbnak mondanám, de mint írtam ez szubjektív.

Nézzen körbe kínálatunkban, és ha valamit nem találna, vagy segítségre van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat, akik kézséggel fognak segíteni Önnek!