Nagy teherbírású szobakerékpárok

Ebbe a kategóriába összegyűjtöttük a nagy teherbírású szobakerékpár termékeinket. Ezek a szobabiciklik többnyire 150kg-os teherbírás feletti termékek, melyek nem csak nagy teherbírásra, de általánosságban nagyobb terhelésre is alkalmasak. Több olyan szállodai és edzőtermi szobakerékpár, teremkerékpár is helyet kapott itt, ami a másik kategóriába is bele illik. Az itt megtalálható szobabiciklik biztosan használhatóak nagyobb terhelésre, megbízható márkák, kifogástalan szervizháttérrel!

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 36 db

1–16 termék, összesen 36 db

Nagy teherbírású szobakerékpárokról akkor beszélünk, ha a termék 140-150kg-os teherbírásnál többre képes, illetve nem csak a teherbírása, hanem a terhelése is nagyobb, azaz jobban terhelhető a napi használatban. Többségében ezek a szobabiciklik, teremkerékpárok napi akár 6-8 órás vagy esetenként korlátlan használatra is alkalmasak lehetnek.

Nagyon fontos, hogy azon gépek, melyek nagy teherbírással bírnak, olyan alkatrészeket és belső mechanizmust biztosítsanak számunkra, amik nem adják meg magukat intenzív használat közben sem!

Azok a szobakerékpárok, melyek nagyobb teherbírásra képesek, helyenként már az edzőtermi, vagy a szállodai termékek közé is beférnek. De ezeket a kategóriákat nem lehet rá húzni minden gépre, hiszen otthoni használatú akár profi gépre is lehet, illetve tudjuk azt mondani hogy nagyobb teherbírású, de mondjuk szállodai vagy edzőtermi használatra nem ajánlott!

A nagy teherbírású szobakerékpárokat olyan felhasználók fogják választani, akik vélhetően túlsúllyal rendelkeznek, de szeretnének mozogni, erősödni, vagy fogyni, esetleg az edzőterembe vagy szállodába megtetszett a termék és otthon is szívesen használnának ilyen gépet. Az ilyen szobabiciklik, teremkerékpárok, ahogy írtuk, nem csak nagy teherbírással rendelkeznek, hanem akár speciális programokkal a kijelzőben, illetve akár nagyobb méretű pedálokkal, nagyobb esetleg kényelmesebb ülésekkel, hogy a felhasználó kényelmesen és opcionálisan tudja a gépet használni.

Válogasson kínálatunkban, és ha nem boldogulna, akkor keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel segítenek kiválasztani az Önnek ideális edzőgépet!