Speciális boxzsákok

Ebben a kategóriában a speciális boxzsák kínálatunkat tekinthetik meg. Kérdezhetik, hogy mitől speciálisak ezek a zsákok, nos, leginkább a formájuknak, vagy a felhasználási körüknek köszönhetően hívják ezeket így. Ezek a boksz zsákok különböző specifikus edzésekhez, gyakorlatokhoz használhatóak, melyek jobban fejleszthetik a felhasználó egyéni képességeit ezeker a célcsoportokra. Használhatjuk különböző felütések, speciális rúgások, vagy ütéskombinációk begyakorlására, melyeket majd a meccseken kamatoztathatunk. Tekintse meg kínálatunkat, és amennyiben nem talál valamit, lépjen lapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és kézséggel segítenek!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mitől speciális egy boxzsák?

Ezeknek a bokzsákoknak a kialakítás, és a formaképzése specifikus egy átlagos zsákhoz képest. Maga a zsák nem specifikus, mert ugyanazokból az anyagokból készült mint egy normál zsák, ugyanazzal van töltve mint egy normál zsák, itt tényleg, csak a kialakítása más mint a többinek.

Mire tudom használni ezeket a zsákokat?

Ezeket a zsákokat különféle technikák, trükkök begyakrolására használhatod, hiszen ezen egy felütést vagy egyéb trükköket könnyebb gyakorolni, mint egy egyenes falú zsákon.

Alapvetően 3 speciális formájú zsákot különböztetünk meg a kategórián belül:

  • Felütő zsák
  • Test alakú zsák
  • Dupla körte alakú zsák

Mindegyik zsáknak más lenne a lényege, és más felületet kínál az edzésekhez.

Felütő boxzsák

A felütő boxzsákon tudsz értelemszerűen felütéseket gyakorolni és kombinálni. Ezt a zsákot jelenleg fekete / fehér színben kínáljuk eladásra, hogy színek alapján is tudj variálni az edzéseden.

Test alakú boxzsák

Ezzel a zsákkal az emberi testet próbáljuk szimulálni, így egy olcsó boxzsákot kapsz, egy drága boxpartner edzőbábú helyett. Ezzel a zsákkal a testre mért ütéseket tudod gyakorolni, kombinálni.

Dupla körte alakú boxzsák

Ezzel a zsákkal az ütéskombinációkat gyakorolhatod, akár a testre, és akár a fejre egyaránt, akár egy felütéssel kombinálva.

Nézzen körbe kínálatunkban, és ha valamit nem találna, vagy segítségre van szüksége, keresse bizalommal kollégáinkat, akik kézséggel fognak segíteni Önnek!