Nagy teherbírású elliptikus tréner

Ebbe a kategóriába összegyűjtöttük a nagy teherbírású elliptikus tréner kardió gépeket. Ezek az ellipszisek többnyire 150kg-os teherbírás feletti ellipszis trénerek, melyek nem csak nagy teherbírásra, de általánosságban nagyobb terhelésre is alkalmasak. Több olyan szállodai és edzőtermi elliptikus tréner is helyet kapott itt, ami a másik kategóriába is bele illik. Az itt megtalálható elliptikus gépek biztosan használhatóak nagyobb terhelésre, megbízható márkák, kifogástalan szervizháttérrel!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Nagy teherbírású elliptikus tréner, de mit is jelent ez pontosan?

Nagy teherbírású elliptikus trénerekről akkor beszélünk, ha a termék 140-150kg-os teherbírásnál többre képes, illetve nem csak a teherbírása, hanem a terhelése is nagyobb, azaz jobban terhelhető a napi használatban. Többségében ezek az ellipszisek napi akár 6-8 órás vagy esetenként korlátlan használatra is alkalmasak lehetnek.

Nagyon fontos, hogy azon gépek, melyek nagy teherbírással bírnak, olyan alkatrészeket és belső mechanizmust biztosítsanak számunkra, amik nem adják meg magukat intenzív használat közben sem!

Azok az ellipszisek, amik nagyobb teherbírásra képesek, helyenként már az edzőtermi, vagy a szállodai ellipszisek közé is beférnek. De ezeket a kategóriákat nem lehet rá húzni minden gépre, hiszen otthoni használatú akár profi gépre is lehet illeztve tudjuk azt mondani hogy nagyobb teherbírású, de mondjuk szállodai vagy edzőtermi használatra nem ajánlott!

A nagy teherbírású ellipszisjárókat olyan felhasználók fogják választani, akik vélhetően túlsúllyal rendelkeznek, de szeretnének mozogni, erősödni, vagy fogyni. Az ilyen elliptikus trénerek, ahoyg írtuk nem csak nagy teherbírással rendelkeznek, hanem akár speciális programokkal a kijelzőben, illetve akár nagyobb méretű pedálokkal, nagyobb, vagy hosszabb kapaszkodóval, hogy a felhasználó kényelmesen és opcionálisan tudja a gépet használni.

Válogasson kínálatunkban, és ha nem boldogulna, akkor keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol örömmel segítenek kiválasztani az Önnek ideális edzőgépet!