Összecsukható szobabicikli

Az összecsukható szobabicikli egy igen csak népszerű edzőberendezés, mely a mindennapos használatra lett tervezve, leginkább olyan felhasználóknak, akik kis hellyel rendelkeznek otthonukban. Praktikus, é egyszerű modellek ezek, melyek tulajdonképpen egy „X” mechanikára hajaznak, így a szobakerékpár egyszerűen középen összecsukható. Az egyszerűen összecsukható és tárolható kialakításnak köszönhetően sok helyet takaríthat meg otthonában. Általában ezek a szobabiciklik akkorák, hogy a szekrény mellé, vagy akár az ágy alá, de sok esetben még a szekrényben is tárolhatjuk ezeket. Persze abban az esetben, ha van a szekrény mellett vagy az ágy alatt hely.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Az összecsukható szobabicikli, egy nagyon praktikus kardió eszköz, mely minden otthonban elfér, hiszen parányi hely kell a tárolásához, de még a használatához sem kell túl sok! Az köztudott, hogy a mindennapi testmozgás erősíti az immunrendszert, szabályozza testsúlyát, javítja egészségét és javítja a hangulatot, közérzetet. Egy dologban mindannyian egyetértünk, hogy a napi kardió edzés egyik legjobb módja a kerékpározás. A kerékpározás kiváló szív- és érrendszeri gyakorlat, amely az egész testre kiterjedő előnyökkel jár, beleértve a szív- és érrendszeri kondicionálást és a tüdő erősítését. A kerékpározás nagy mértékben függ az időjárási viszontagságoktól, így ha mindennap akarunk edzeni, és szeretünk tekerni, akkor a szobabicikli lesz a megoldásunk kulcsa! Ráadásul az összecsukható verziók, tényleg minden otthonban elférnek!

Az összecsukható szobakerékpár olcsóbb megoldás, mint a hagyományos szobabicikli, de alapvetően ugyanazt a gyakorlatot tudja nyújtani, mint a hagyományos bicikli, ugyanakkor kevesebb helyet foglal. Kényelmes összecsukható keretének köszönhetően összehajtható és függőlegesen (de akár vízszintesen is) tárolható, miután az edzésel végzett, így sok helyet takaríthat meg otthonában. Általánosságban elmondható, hogy egy normál kialakítású szobakerékpár súlya 30 és 50 kg között van, ellenben az összecsukható szobabicikli csak 20-30kg körül van. Ezáltal könnyebben mozgathatja és a kívánt pozícióba helyezheti.

Az összecsukható szobakerékpár egy jó választás lehet! Lényegében ugyanazt az edzést tudja biztosítani, mint egy normál szobabicikli, miközben kevesebb helyet foglal el. Ezért, ha korlátozott a helye, de mégis otthon szeretne edzeni, akkor ez egy jó megoldás. Ezenkívül könnyű az összecsukása meglehetősen egyszerű, így gyakorlatilag mindenhová magával viheti a kerékpárt, akár nyaralásra is, ha kívánja (ha autóval utazik).

Többféle modell létezik ezekből az eszközökből, van olyan modell, ami olyan mint normál szobakerékpár, és van olyan verzió is, ami háttámlával rendelkezik, így a háttámlás szobabicikli mozgását is gyakorolhatjuk vele.