Mágnesfékes evezőpad

A mágnesfékes evezőpad az egyik legismertebb, és legelterjedtebb fékrendszerrel bíró kardió gép. Tulajdonképpen a fékrendszerben nincs súrlódó alkatrész, hanem a mágnes erejét használja ki és ez által biztosít fékezés az evezőgép. Ezeket a modelleket állíthatjuk manuálisan és szabályozhatjuk digitálisan is. A manuális verziók állítása általában 1-8 esetleg 10 fokozat szokott lenni, míg a digitális modelleket 16-32 fokozatban is tudjuk szabályozni. Természetesen az ergométeres (motorral vagy indukciós fékrendszerrel) szabályzott modellekhez a kijelzőben is sokkal komolyabb funkciók párosulnak, így élevezetesebbé és felhasználóbarátabbá tehetjük az evezés élményét, és motivációt adhatunk saját magunknak!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

 • HMS ZM1502 Mágnesfékes evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás
  HMS ZM1502 Mágnesfékes evezőpad leírása A HMS ZM1502 Mágnesfékes evezőpad egy modern evezőgép, amelyet a felső és alsó testrészek edzési eredményének maximalizálására terveztek. 8 fokozatú belső mágneses ellenállás rendszerrel van felszerelve. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálja a biztonságos használatot. A nagy teherbírású acélváz és az erős kábelek hosszú, intenzív edzést és hosszú […]
  99.900 Ft Előrendelés leadása
 • HMS ZM1801 Mágnesfékes evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás
  HMS ZM1801 Mágnesfékes evezőpad Leírása A HMS ZM1801 Mágnesfékes evezőpad egy modern evezőgép, amelyet a felső és alsó testrészek edzési eredményének maximalizálására terveztek. 8 fokozatú belső mágneses ellenállás rendszerrel van felszerelve. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálja a biztonságos használatot. A nagy teherbírású acélváz és az erős kábelek hosszú, intenzív edzést és hosszú […]
  114.900 Ft Előrendelés leadása
 • Spartan Magnetic evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás
  Spartan Magnetic evezőpad, mágnesfékes, huzalos evezőpad, 120kg teherbírás.
  135.900 Ft Előrendelés leadása
 • VirtuFit Row 450 evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  VirtuFit Row 450 evezőpad egy kompakt, összecsukható evezőpad, mely 130kg-os teherbírással rendelkezik, otthoni használatra ajánlott modell!
  Original price was: 159.900 Ft.Current price is: 139.900 Ft. Előrendelés leadása
 • VirtuFit Row 600i evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás
  VirtuFit Row 600i evezőpad mágnesfékes rendszerrel bír, 130kg-os teherbírással, és kompatibilis a KINOMAP applikációval!
  179.900 Ft Előrendelés leadása
 • VirtuFit Elite Air Magnetic evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  VirtuFit Elite Air Magnetic evezőpad, mely dupla fékrendszerrel bír, és kompatibilis a FitShow applikációval
  Original price was: 225.900 Ft.Current price is: 199.900 Ft. Előrendelés leadása
 • Christopeit sport Como fél profi evezőpad Black edition

  Rendelésre Ingyenes szállítás Videó
  Como fél profi evezőpad Black edition 150kg-os teherbírással 2 év garanciával, akár Hotel szintű felhasználásra is! Videó!
  229.900 Ft Előrendelés leadása
 • VirtuFit Ergométeres fél professzionális evezőpad

  Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  VirtuFit Ergométeres fél professzionális evezőpad, mely 150kg-os teherbírással rendelkezik, mágnesfékes rendszerrel bír!
  Original price was: 339.900 Ft.Current price is: 299.900 Ft. Előrendelés leadása
 • Horizon Fitness Oxford 6 Viewfit evezőpad

  Rendelésre Akciós termék
  Horizon Oxford 6 Viewfit evezőpad Német piacról, 159kg-os teherbírásm Viewfit kompatibilis!
  Original price was: 509.900 Ft.Current price is: 469.900 Ft. Előrendelés leadása

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

A mágnesfékes evezőgép egy közkedvelt modell, mely talán a legismertebb fékrendszerrel rendelkező evezős gép. A mágnesfékes rendszeren belül több kategóriát is megtudunk különböztetni, vannak a manuális mágnesfékek, melyek 1-8 (esetleg 10) fokozatban szabályozhatóak, vannak a motoros mágnesfékek, amik 1-16-24-32 fokozatban vezérelhetőek, és léteznek az indukciós mágnesfékes rendszerek, melyek ezeknek a többszörösei is lehetnek. Általában a manuális fékrendszerrel bíró evezők az olcsó evezőpad kategóriába tartoznak, míg a motoros a közép árkategóriába, az indukciós pedig a kifejezetten drágább kategóriába sorolhatóak. Természetesen ezeknek a gépeknek a tudása is arányosan nő, és ezt kell vásárláskor mérlegelni, hogy megéri e Önnek azt a plusz ráfordítást, az vagy azok a funkciók amik a drágább gépekhez társulnak.

Amennyiben úgy dönt, hogy igen, természetesen csalódni nem fog, hiszen egy motivációban gazdag, edzésélményben élvezhetőbb rendszert fog kapni, és véleményem szerint nem az ablakon kidobott pénz lesz, hiszen rendszeres edzéssel megfog térülni a befektetése! Esetleg, ha úgy érzi, hogy nem biztos a választásában, keressen fel bennünket bizalommal, és megtaláljuk Önnek a megfelelő evezőpad -ot!