Nagy teherbírású futópadok

Az alábbi menüpontunkban összegyűjtöttük azokat a futópad és futógép kínálatunkat, amik valóban nagy teherbírással rendelkeznek. Ezeknél a futópadoknál nem csak a nagy terhelhetőséget kell nézni, hanem a motor és egyéb teljesítményeket is. Ezek a futógépek általában 150kg-os teherbírással vagy az fölötti teherbírással rendelkeznek és nagy, vagy nagyobb motorral mint az átlag modellek. Nézzen szét kínálatunkban és találja meg az Önnek optimális futópadot!

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 26 db

1–16 termék, összesen 26 db

Több kategóriában összegyűjtöttünk különböző tulajdonságú futópad modellt már. Ebben a kategóriában a nagy teherbírású futópadok kapnak főszerepet, amik tulajdonképpen kicsit megegyeznek az edzőtermi, vagy szállodai futópad kínálatunkkal, hiszen ott is elvárás a nagy teherbírás. Azonban ebbe a kategóriába beletartoznak az otthoni futógépek is, amik nagy teherbírással rendelkeznek. Mikor a nagy teherbírást említjük, nem feltétlen a szó szerintei futógép terhelhetőségére kell gondolni, de természetesen az egyik szempont ez, hanem itt fontos, hogy a futópadban található motor, a szőnyeg és a futófelület is nagy teherbírású legyen, hiszen látni a piacon érdekes konstrukciókat és kínálatokat, ahol van egy nagy teherbírású futógép és van benne, mondjuk egy 1,5Le-s motor, ami valójában nem a feltüntetett teherbírásra van kitalálva. Ezek a variációk nem a legszerencsésebbek, hiszen itt többnyire meghibásodás és szerviz lesz a történet vége.
A teherbírás alatt érthetjük azt, hogy a futópad acél vázszerkezete, mondjuk elbír 180kg-ot, de ez nem jelentheti azt, hogy a motor, ami benne van az is elbír ennyit. Persze a neves gyártók ezt próbálják összerakni, és ezekkel általában nincs is baj, de sajnos sok „kreált” márka van, amit megpróbálnak a gyártatók összerakni, és leadni a megrendeléseket Kínába, ahonnan majd jönnek a „nagy teherbírású futópadok”. Nem szabad ezeket a gépeket összedobni, mindennek kell passzolnia mindennel, hiszen így lesz tartós a termék és így lesznek elégedettek a vásárlók is! A Vital Force törekszik arra, hogy elégedett vásárlókkal vegye körbe magát, és ezért mi folyamatosan szűkítjük, vagy épp növeljük kínálatunkat. A gyengébb modelleket, márkákat kiszűrjük, és annak forgalmazását adott esetben meg is szüntetjük, így nálunk biztosan olyan terméket vehet, ami hosszú távon megfelelő lesz Önnek! Hosszú távon gondolkodunk és nem profithajhász cég vagyunk! Keressen minket bizalommal, és segítünk a megfelelő futópad kiválasztásában!