Használt kondigépek

Ebben a kategóriában a használt kondigépek kínálatunkat tekintheti meg, találhat itt használt futópadokat, szobabicikliket, elliptikus trénereket, evezőpadokat, és sok sok olyan fitnesz kiegészítőt, ami csomagolás sérült, vagy megmaradt edzőteremből kerültek hozzánk, illetve közvetlen valamelyik ügyfelünk árulja. Csak olyan termékeket mutatunk itt be, melyekhez a nevünket merjük adni, így egy is biztosítékot mutatva a felé, hogy nem hibás, rossz minőségű terméket veszik meg! Nyugodtan keressen bennünket, ha kérdése van, és segítünk!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Használt kondigépek bevizsgált állapotban

Manapság sokan keresnek használt eszközöket, otthoni és edzőtermi használatra egyaránt. Alapvetően ezt a két kategóriát megszoktuk különböztetni, mert árkategóriában és minőségben sem mindegy, hogy milyen gépet veszünk magunknak, vagy edzőtermünkbe vendégeink számára. Egy biztos, mi minden használt termékünket, csak úgy adunk el, ha azt bevizsgáltuk. Szükség esetén, még fel is tudjuk újjítani ezeket! Tehát bátran válogathat termékeink között, biztosan nem fog csalódni! Itt nincsenek rejtett titkok, minden esetleges hibáról, vagy sérülésről befogunk számolni, nem célunk olyan eszközt eladni, mely rövid idő alatt meghibásodik. Persze előfordulhat ez is, de ez esetben mi akkor is itt leszünk, és segítünk a javításban!

Mi az a használt kondigép?

Ahogy a nevéből is ered, olyan edzőberendezés, melyet valaki már használt, és azt megunta, le szeretné cserélni, túl sok helyet foglal el neki, vagy egyszerűen csak szüksége van az árára és ezért megválik tőle.

Használtgép és használtgép között is van különbség, hiszen van aki átnézés nélkül, ahogy megkapta / megszerezte a terméket tovább értékesíti, és vannak aki átnézik, bevizsgálják, szükség esetén javítják, vagy felújjítják a termékeket! (a reklám kedvéért, mi az utóbbi kategóriába tartozunk)

Kínálatunkban, általában az alábbi eszközöket kínáljuk:

Használt futópad

A használt futógépeknél általában ellenőrizzük eladás előtt a vezérlést, a szallag állapotát, a futófelületet és a motor teljesítményét. Ezek után szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra a futópadot. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Használt szobabicikli

A használt szobakerékpároknál általában ellenőrizzük eladás előtt a szervo motort, a hosszbordás szíj állapotát, a csapágyazásokat. Ezek után szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra a szobabiciklit. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Használt elliptikus tréner

A használt elliptikus trénereknél általában ellenőrizzük eladás előtt a szervo motort, a hosszbordás szíj állapotát, a csapágyazásokat. Ezek után szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra a ellipszist. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Használt evezőpad

A használt evezőpadoknál általában ellenőrizzük eladás előtt a szervo motort, a hosszbordás szíj állapotát, a csapágyazásokat, az ülőke görgőjét, és a visszahúzó rendszert, illetve viztartályos evezőpadoknál, a tartály állapotát is. Ezek után szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra a evezőgépet. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Használt kondigép

A használt kondigépeknél általában ellenőrizzük eladás előtt a súlymozgató rendszert (lapsúlyos rendszereknél) a csiga rendszert, a kötélzetet, és a csapágyazásokat forgó – mozgó alkatrészeknél. Ezek után szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra a kondigépet, fitnesz centert. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Használt fitnesz eszközök

A használt fitnesz eszközök kategóriája egy gyüjtő kategória, ahova sok sok terméket besorolunk, és mindegyiket a saját egyedi tulajdonságainak megfelelően ellenőrzünk. Ide kerülhetnek súlyzók, súlytárcsák, súlytartó állványok, medicin labdák, aerobik termékek, vagy tornaszerek… Természetesen itt is az alap ellenőrzések után, szemügyre vesszük az esztétikai hibákat, sérüléseket, és csak utána kínáljuk eladásra az eszközöket. Amennyiben szükséges, természetesen javítjuk azt. Esetleg, ha a vevőnek szüksége van némely elem felújjítására, vagy kicserélésére, akkor ezt is megszoktuk oldani, abban az esetben, ha beszerezhető, még az adott alkatrész a termékhez!

Nyugodtan keressen bennünket, ha kérdése van, vagy ha nem találja a keresett terméket, elképzelhető, hogy épp vizsgálat alatt van, és nem került még fel az oldalra! Ügyfélszolgálatunk kézséggel fog segíteni minden kérdésében!