Szoftverek elliptikus trénerekhez

Ebben a kategóriában néhány edzési szoftvert és az ahhoz kapcsolódó programokat találhatják meg. Ezek a programok egyes elliptikus tréner modellekhez (nem mindegyikhez) használhatóak. Amennyiben az Ön terméke tudja ezt a funkciót, így virtuális valósághű edzéseket bonyolíthat le nappalijában. Nagyon érdekes és modern rendszer, mely összhangban tartja a programot és az Ön eszközét!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Ahogy azt fentebb is írtuk, ebben a menüpontban olyan szoftvereket és szoftver kiegészítőket találhat, melyek segítségével a elliptikus trénerünk bővíthető és virtuális edzésekre is képes lehet. Természetesen ez csak azon modelleknél érhető el, amik rendelkeznek ezzel a fejlesztési opcióval. Sajnos nem minden modellhez használható, de a termékadatlapokon ezt az infót megtalálja.

Hasznos és roppant érdekes, motivációs extra funkció ez, mivel ha összekötjük az ellipszis trénert és a setup boxot, mondjuk egy olyan TV-vel, ami képes a nagy felbontásra akkor szinte tényleg valósághű edzéseket tudunk a nappalinkba lebonyolítani. Az elliptikus tréner és a Setup box összeköttetésben van, és a videóban látható tájnak megfelelően változtatja az ellenállást. Hozzá párosul akár egy nagy felbontás, és valódi élményt fog nyújtani.

Egyre több modell képes a virtuális edzésekre, melyek már applikációhoz kapcsolhatóak, de egyes régebbi, vagy olyan modellek, amik fejleszthetőek ezzel a funkcióval nem bírnak, így ezekhez, ha van ilyen előkészítés az ellipszis trénerben, akkor kapcsolható ez a szoftver és élvezhető az élmény!

Amennyiben nem biztos, hogy az Ön ellipszisjárója alkalmas e erre, kérjük lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink segíteni fognak megtalálni a megfelelő elliptikus trénert, vagy opciót!