Otthoni futópad

Összegyűjtöttük ebben a menüpontunkban az otthoni futópadokat, futógépeket, melyek többnyire otthoni használatra lettek kifejlesztve. Ezek a modellek általában egy család mindennapos edzésére szolgálnak, tehát napi 1-6 órás használatra. Persze egyes modellek többet is bírnak, és esetenként azokat már más kategóriában is megtalálhatja. Elektromos, manuális futópadok egyaránt találhatóak kínálatunkban. Termékeink nagy részét készleten tartjuk és törekszünk a folyamatos készletezésre. Futópadjaink magas garanciával, megfelelő szervizháttérrel és alkatrész bázissal rendelkeznek. Nálunk biztosan olyan futópadot tud vásárolni, ami hosszú évekig társa lesz a napi edzésekben!

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 51 db

1–16 termék, összesen 51 db

Otthoni futópad kínálatunk igencsak széles, így az oldalunkon található szűrők segítségével könnyedén megtalálhatja azt a tudású modellt, amire Önnek szüksége van. Kínálatunkban vannak manuális fékrendszerrel és elektromos motorral ellátott futógépek. Természetesen ezeknek az alkategóriái is megtalálhatóak, mint elektromos futópad manuális dőlésszöggel, vagy elketromos futópda, elektromos dőlésszöggel, vagy DC motorral, esetleg AC motorral rendelkező futógépek. Mind mind más kategóriát képvisel. Próbáltuk összegyűjteni azokat a márkákat, modelleket amik valóban megbízhatóak, amikhez általában hosszú távon kaphatóak alkatrészek, és az idősebb futópadokat sem kell kidobni, hanem lehet javítani, ha szükséges lenne.

Na de nézzük meg mitől „otthoni” egy futópad?

Általánosságban az otthoni futópadok napi 2-3 órás igénybevételre vannak tervezve, egyes modellek persze lehetnek 1-2 vagy 4-6 órás igénybevételre is. Ezek többnyire egy család mindennapos edzéséhez elegnedőek. Persze ez nem azt jelenti, hogy a futópadot csak eddig lehet használni, de ez lenne az optimális használati idő a hosszú élettartam megőrzése érdekében. A futópad kijelzője ennél a kategóriánál lehet ultramodern, de lehet teljesen egyszerű is. Nagyon széles palettából tudunk választani, és szinte mindenki megtalálja azt a tudású és kinézetű futógépet, amit szívesen látna, használna otthonában.
Találhatunk kisebb nagyobb motorral rendelkező típusokat is, nagyjából ennek megfelelően fog változni a napi használati idő is. Van szintén kisebb és nagyobb teherbírással rendelkező futópad is, melyet célszerű mindig a legnagyobb súlyú felhasználóhoz igazítani.

Nézzen körbe nálunk, és válassza ki álmai futópadját, amennyiben nem sikerülne, vagy elveszne a kínálatban, kérjük keressen minket bizalommal, és segítünk személyre szabottan kiválasztani az Önnek ideális futógépet!