Karergométer

Ebben a kategóriában a profi edzőtermi és otthoni karergométer kínálatát tekintheti meg. Összegyűjtöttük azokat a modelleket kínálatunkból, melyek gond nélkül megállják a helyüket akár otthoni vagy egy intenzív használat során is. Széles kínálattal, profi karergométerekkel és kiváló szervizháttérrel rendelkezünk, ami garantálja a gondtalan üzemeltetését.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Ahogy azt fent írtuk, ebben a menüben az otthoni és az edzőtermi, vagy rehabilitációs célra szánt karergométer termékeinket tekinthetik meg.

Speciális termékek ezek, melyek némelyike nem csak a kar, de a láb erősítésére is szolgálhatnak, hiszen állítható, azaz változtatható a kar állása, így akár lábergométerként is használhatjuk.

Mindegyik termékünk professzionális kivitelben, nagy teherbírással és terhelhetőséggel rendelkezik. Természetesen ezek a karergométerek nem csak edzőterembe, hanem szállodai, közületi de akár otthoni használatra is alkalmasak.

Edzőtermi karergométerekről akkor beszélhetünk, ha a készülék alkalmas a napi folyamatos használatra, a teherbírása tulajdonképpen korlátlan (persze mindegyiknek van egy terhelhetősége, ez általában 180-200kg körüli súlyhatár megjelölés szokott lenni) kijelzője felhasználóbarát. A belső mechanikai rendszerek speciális, erős anyagokból készültek, csapágyazásauk első osztályú.

Nagyon fontos, hogy ezeket a termékeket rehabilitációra is előszeretettel használják, és sok esetben akár kerekesszékes felhasználók is könnyedén tudják használni, így egy remek edzést biztosíthatnak maguknak!

Bízom benne, hogy  tudtunk némi rövid és érthető infót adni a karergométerekről. Természetesen, ha kérdés van, kérem keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és készséggel segítünk kiválasztani a megfelelő modellt!