Flow Fitness Perform X5i profi elliptikus tréner dőlésszög állítással bemutató videó

Flow Fitness Perform X5i fél profi elliptikus tréner egy erőteljes crosstrainer, amely teljes körű edzést biztosít kezdő és tapasztalt sportolók számára egyaránt. Fejlett funkciókkal és stílusos kialakításával az X5i segít elérni fitneszcéljait, és magasabb szintre emeli edzését.

Az X5i ellipszis tréner főbb jellemzői:

  • Indukciós fékrendszer (EMS)
  • 10 edzésprogram
  • Gyorsgombok a kormányon
  • Kompatibilis a Kinomap, Zwift és Fitshow programokkal
  • Automatikus 13%-os dőlésszög
  • 3 pozícióban állítható pedálok
  • 51 cm lépéshossz

Az X5i crosstrainerrel az edzés intenzitását személyes igényeihez és edzettségi szintjéhez igazíthatja a 13%-os dőlésszögnek és 20 különböző ellenállási szintnek köszönhetően. Akár gyengéd kardióedzést, akár intenzív intervallum edzést szeretne, az X5i mindenre képes.

Edzés különböző programokkal

A 10 program közül választhat, köztük 2 felhasználói programot, egy hegyi programot, egy HIIT programot és még sok mást, így könnyedén változatossá teheti edzési rutinját, és folytathatja a kihívásokat.
Az X5i megvilágított LCD-kijelzője világos és részletes információkat nyújt az edzésről, például sebességről, távolságról, időről, kalóriákról és pulzusszámról. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen nyomon követhesse fejlődését és javítsa teljesítményét.
A crosstrainer beépített hangszórói lehetővé teszik, hogy edzés közben kedvenc zenéit vagy podcastjait hallgathassa, motiváló és energikus légkört teremtve, hogy a legjobbat nyújthassa. A beépített ventilátor kellemes hűtést biztosít az intenzív edzések során.

Több pozícióban állítható pedálok

Az X5i állítható pedálokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző lábizmok megcélzását. A három különböző pozíció felváltva edzheti az összes láb- és farizmot.

Alkalmas otthoni és félprofesszionális használatra

A Flow Fitness Perform X5i félprofesszionális használatra alkalmas, így kiváló választás otthoni edzőtermekbe és kisebb fitneszterekbe. Legyen szó komoly sportolóról, aki egy rendezvényre edz, vagy egyszerűen csak arra törekszik, hogy formában maradjon, az X5i robusztus, 150 kg-os maximális teherbírású váza biztosítja a szükséges tartósságot és minőséget.

Kinomap, iConsole és Zwift

Szeretsz alkalmazásokkal edzeni? A Flow Fitness Perform X5i kompatibilis az iConsole, Kinomap, Zwift stb. Kövesse nyomon teljesítményét okostelefonján, vagy kövesse az élethű útvonalakat táblagépe képernyőjén. Természetesen az LCD képernyőről is leolvashatja teljesítményadatait. Kövesse pulzusszámát a kormányon lévő kontaktérzékelők vagy az opcionális Bluetooth mellkasi heveder segítségével.
A Kinomap alkalmazás hihetetlenül valósághű élő élményt kínál a meglévő és a saját maga által kiválasztott útvonalakról. Az ellenállás automatikusan növekszik, ha felfelé megy, és csökken, ha lefelé halad. Különböző nehézségi szintű oktatóvideók vannak. Próbáljon lépést tartani a videó megcélzott sebességével, vagy használja a többjátékos módot, hogy versenyezzen barátaival. A képernyőn láthatja, mennyit haladt előre a videóban, és láthatja a hátralévő távolságot. A Kinomap könnyen csatlakoztatható kedvenc edzésalkalmazásaihoz is, mint például a Strava és a Runkeeper, így egyetlen áttekintésben nyomon követheti az összes edzést.
Android-eszközök esetén a Kinomap használatához legalább 5.0-s verzió szükséges. iOS esetén legalább 9.0-s verzió szükséges.
Kérjük, vegye figyelembe: A Kinomap ingyenes próbaverziót kínál az első 7 napban, amely után választhat, hogy előfizet a fizetős tagságra.
Az edzőberendezést otthoni és félprofesszionális körülményekre ajánljuk (Hotel, stúdiók, kisebb edzőtermek)

 

A termék adatlapját és képeit a videó alatti linken tekintheti meg!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük