Horizon fitness ellipszisjárók – felhasználóI kényelem

Ebben a cikkünkben, bemutatjuk a Horizon Fitness ellipszisjárók néhány kényelmi és praktikai funkcióját. reméljük tudunk segíteni azoknak akik ellipszisjáró vásárlás előtt állnak. Röviden miről is lesz szó: Compact fold – összehajtás, USB rendszerek

Horizon Fitness Ellipszisjárók – felhasználói kényelem

Cikk Tartalma:

  • Horizon Fitness – Ellipszisjáró – Compact Fold
  • Horizon Fitness – Ellipszisjáró – USB

A crosstrainerek kiválóan alkalmasak a hosszútávú, kitartó edzésekhez. Népszerűségét az alsó- és felsőtestedzés egyidejű, hatékony kombinációjának köszönheti. Ez az egész testet érintő edzés a fel és le mozgásaival a kocogás mechanizmusára támaszkodik, de többet nyújt egy egyszerű step edzésnél. A Horizon Fitness Crosstrainer ezt a népszerű edzésformát következetesen ötvözi a dizájnnal és a megbízható minőséggel.

Az elliptikus trénerek világszerte növekvő kategóriája a teljes testet megmozgató edzésnek és az edzőtermek leginkább használt készülékei.
A Horizon Fitness elliptikus trénerei a különlegesen izületkímélő és hatékony edzés érdekében felveszik a test folyamatos és természetes mozgását. A gép elősegíti kitartását, miközben a lebegés érzését biztosítja. Elülső meghajtásával elliptikus trénerünk kifejezett ellipszist ír le.
A sarok megemelésével a hatékonyság meghaladja a step-edzését és a hátulsó meghajtású cross-tréner fel-le mozgásának hatékonyságát. Csakúgy mint a gyaloglásnál és a sífutásnál, a teljes lábizomzat igénybevételére sor kerül.

Horizon Fitness Ellipszisjárók – felhasználói kényelem

Horizon Fitness – Ellipszisjáró – Compact Fold

COMPACT fold

Az Andes széria fel van szerelve az un. COMPACT fold rendszerrel, mely jelentősen megkönnyíti a készülék helytakarékos tárolását. Mindössze kettő mozdulattal összecsukható az elliptikus tréner edzés után.
A szállító görgők segítségével az Andes modellek esetében összecsukott állapotban is nagyon könnyű a mozgatás. Összecsukva kb. a teljes méretének 50%-át éri el. A készülék újbóli kinyitásához szintén csak kettő mozdulatra van szükség. Ezzel a módszerrel nem kell többé kerülgetnie az ellipszisjárót a nappali közepén, tényleg bárki könyeddén összecsukhatja és eltolhatja bárhova. Természetesen az ellipszisjáró összecsukott állapotban is biztonságos és gyermekek nem tudják lehajtani, tehát az a veszély, hogy rájuk esne nem áll fent!

Horizon Fitness – Ellipszisjáró – USB:

Az USB csatlakozási lehetőség lehetővé teszi a számítógéphez való csatlakozást, egyszerűen és könnyedén. Ez egyrészt lehetővé teszi a szoftverek frissítését USB csatlakozón keresztül, illetve elősegíti a szervizes hibakeresést. (egyes modelleknél még a különböző számítógépes szoftverekhez is használható számítógéppel vagy Tv-vel együtt) Segítségével akár interaktívan is edzhetünk. Például erre a célra szolgál a FitViewer edzésszoftver is.

Esetlegesen további kérdéseik lennének a fent leírtakkal kapcsolatban, bátran lépjenek kapcsolatba ügyfélszolgálatunkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük