Horizon fitness futópad felhasználóI kényelem

Kedves Vendégeink!

Ebben a menüpontban olyan hasznos információkat szolgáltatunk Önöknek, melyek alapján könnyedén eldönthetik, melyik és milyen futópadra van szükségük. Olyan technikai információkat közlünk, amiket eddig még senki nem tett meg, viszont elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy kellőképpen tájékozódjanak a futópadokról. Jelen cikkünkben a kiváló minőségű Horizon Fitness futópadok technikai tulajdonságait találhatják meg.

 

Horizon Fitness futópad – felhasználói kényelem

Ez a cikk a HORIZON FITNESS FUTÓPAD – VEZÉRLÉS folytatása!

Amennyiben számít cégünk véleménye, mi elsősorban ezt a márkát ajánljuk otthoni vásárlásra. Nem pusztán azért, mert a Horizon Fitness márka magyarországi képviselete vagyunk, hanem azért is, mert ilyen technikai tulajdonságokkal, praktikákkal nem találkoztunk még az évek folyamán egyetlen egy márkánál sem! Ezt az alábbiakban Önök is észrevehetik.

 

Tartalom:

Miért válasszon futópadot?
Milyen szempontok szerint válasszunk futópadot?
Horizon Fitness FEATHERlight
Horizon Fitness CONTROLLEDdrop
Horizon Fitness COMPACTfold
Horizon Fitness UP & MOVE
Horizon Fitness FOLDsafe
Horizon Fitness BLUEbacklit
Horizon Fitness TELEMETRIE
Horizon Fitness iPOD Dockingstation
Horizon Fitness MP3 csatlakozás

Miért válasszon Futópadot?
Jól ismert, könnyen használható ajánlott mozgás érdekében

Általában az edzés intenzitása, a dőlészög és a sebesség is változtatható, amit a szabadban nem tudunk kivitelezni, és nem mindig adott olyan tájegység, ami erre alkalmas lehetne.
Támogatja a lábizmok és a csontok megerősítését
A szabadban történő futás során fellépő izületi problémák és fájdalmak elkerülése érdekében, hiszen a futópadokban komoly izületkímélő rendszerek találhatóak, melyeket még egy igen profi sportcipő sem tud helyettesíteni
Otthonában – esőben, hóban, fagyban, sárban… bármikor – kényelmesen edzhet
Mert az egyik legjobb kardió mozgásforma
Kiválóan alkalmas zsírégetésre, szálkásításra és erősítésre is
… sorolhatnánk még rengeteg pozitív dolgot is, de ez a cikk most nem erről fog szólni Embarassed

Milyen szempontok szerint válasszunk futópadot?
Az egyik legfontosabb tényező a MOTOR – egy futópadban rengeteg féle motor található. Vannak egyenáramú és váltóáramú motorok (AC/DC motor), az egyik erősebb, a másik kevesebbet fogyaszt, találhatóak 1,5 Le -től akár 7 Le-ig motorok, de nem mindig a nagyobb a jobb! (Erre alább kitérünk bővebben.)
Nagyon fontos a futószalag mérete – egy rövid szűk futószalagon nem lehet kényelmesen futni, sétálni. Az adott magassághoz a megfelelő méretű szalagszélességet és -hosszt kell kiválasztani.
Elengedhetetlen az izületkímélő rendszer – de vajon melyiket válasszuk??
Garancia és szervizháttér – egy jó márkánál alapban komolyabb garanciákat adnak mint az átlag garanciális idő
Computer tulajdonságai – Ez igazából már kényelmi funkció, itt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit is fog használni. Nem mindenkinek van szüksége 50-100 programra, van aki egy programot sem fog használni, és lehet, hogy többet fizet a vásárlásnál, mert az eladó rábeszélte egy ilyen futópadra. Nem mindenkinek van szüksége beépített LCD tévére. Ami fontos, hogy jól látható kijelzője legyen – sok kellemetlenségtől óvhatja meg magát.

Horizon Fitness FEATHERlight

A Horizon Fitness FEATHERlight rendszer segítségével könnyedén, biztonságban összecsukhatjuk a futópadunkat mindenféle megerőltetés és szerelés nélkül. Két hidraulikus teleszkóp is segít, melyek nagyban megkönnyítik az összecsukást, meggátolva a visszacsapódást. A FEATHERlight rendszer az összecsukást támogatja hidraulikusan és lehetővé teszi a jelentős méretcsökkentést.

 

Horizon Fitness CONTROLLEDdrop

A Horizon Fitness controlled-Drop a futófelület kontrollált, hangtalan és terhelésmentes leengedését szolgálja. Továbbá itt is jelentkezik az a hidraulikus rendszer, mely nem engedi a futófelület hirtelen lecsapódását. Ez a funkció elengedhetetlen, ha kisgyermek van a családban.
Horizon Fitness COMPACTfold
A Horizon Fitness Evolve futópad modellek a hagyományos futópadokhoz képest 30%-al kevesebb helyet foglalnak. A COMPACTfold eddig nem is ismert tárolási lehetőségeket nyújt. Az Evolve futópad modellek összecsukott állapotban magasság x szélesség vonatkozásban 80%-al kevesebb helyet igényelnek, mint más, hagyományos otthoni futópadok. Két kézmozdulattal összecsukható ez az edzőgép és szinte mindensarokba, tárolóba befér – vízszintesen vagy függőlegesen is. Ugyanilyen gyors és egyszerű az újbóli felállítás, és máris kezdődhet az edzés az Evolve-val vagy Evolve Plusszal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük