Horizon fitness – szobakerékpár – komfort

Ebben a cikkünkben bemutatjuk a szobakerékpárokat kicsit bővebben. Több információt találhatnak az ERGOadjustment, és a Dual Action pedálról. Reméljük segítünk szobakerékpár vásárlásuknál!

Horizon Fitness – Szobakerékpár – Komfort

Cikk tartalma:

  • Általánosság szobakerékpárokról – mire figyeljünk vásárláskor
  • Horizon Fitness Modellek
  • Colima Pro szobakerékpár
  • Pago 3 szobakerékpár
  • Pago 4 szobakerékpár
  • Elite R308 háttámlás szobakerékpár
  • Mi is az ERGOadjustment
  • Horizon Fitness Dual Action pedál rendszer

Általánosság szobakerékpárokról – mire figyeljünk vásárláskor:
Szobakerékpárokból többfélét is megkülönböztethetünk. Léteznek az egyszerű mágnesfékes szobakerékpárok, léteznek fél Ergométeres, ergométeres, Mágnesfékes háttámlás és háttámlás (fél) ergométeres szobakerékpárok. A döntés mindig a saját kezünkben van, hogy milyet is szeretnénk otthonra, érdemes mindig jól körülnézni.

Pár mondatban megpróbáljuk megkönnyíteni választásukat / döntésüket.

A Mágnesfékes és ergométeres rendszerről az alábbi linken olvashat többet:

Mágnesfék – ergométer

Szobakerékpár választásnál az elsődleges mindig az egészségi állapotunk legyen! Figyeljünk oda, hogy milyen szobakerékpárt választunk mert „nagyon” nem mindegy. Ha például túlsúllyal, vagy csípő, derék, gerinc problémával küzködünk, akkor nem ajánljuk a „sima” ülő szobakerékpárokat, ilyenkor válasszunk háttámlás szobakerékpárt, ami tehermentesíti a derekat, csípőt és gerincet! Ezek sajnos kicsit drágábbak mint a „sima” szobakerékpárok, de egészségünk ennyit megér, ha már nem rontjuk tovább a problémánkat, már akkor tettünk egy lépést egészségünk megörzése felé. Amennyiben ilyen problémánk nincsen, nyugodtan válasszunk bármely modell közül. Érdemesebb az ergométeres szobakerékpárok között keresgélni, mert egy mágnesfékes szobakerékpár 1-2 hónapos edzés után olyan szinten unalmassá válhat, hogy egyszerűen megunjuk az edzést és feladjuk a küzdelmet. Egy ergométeres szobakerékpár, folyamatosan tud ujdonságot, kihívást nyújtani. Változatos programok, esetenként nagyobb lendítőkerék, frissíthető szoftverek, interaktív edzésmódszerek, grafikonok, esetenkénti számítógépre való adatátvitel, kényelmesebb és szélesebb állíthatóság… és még sorolhatnánk. Ez a rengeteg funkció a későbbiekben meghálálja magát. Mindenképpen úgy válasszunk „edzőtársat” hogy hosszú távon gondolkodjunk!

Nagyon fontos továbbá, hogy kellő magasságú legyen az ülés, ezt úgy nézheti meg, hogy ráül és a megfelelő magasságban a lába (combcsont és sípcsont) derékszöget zár be. Amennyiben ezt a magasságot nem tudja a szobakerékpár, úgy ne vegyük meg! Erre mindenképpen figyeljünk, mert ha ez kissebb vagy nagyobb szöget zár be, komoly porckopásunk lehet és abból kimászni elég nehéz és fájdalmas! Próbáljunk meg minél inkább a minőség felé „húzni” mint az ár felé, ha esetleg nincs rá elég keret akkor inkább gyüjtsünk hozzá, Ne dőljünk be mindenféle kecsegtető ajánlatnak! Egy minőségi termék hosszútávon kifizetödőbb mint egy olcsó (amit folyamatosan szervizbe kell hordani, még ha garanciális is, akkor is áll a szobakerékpár és nem tölti be funkcióját! Mi pedig azért vásároltunk szobakerékpárt, hogy használjuk és ne felejtsük el az a garancia előbb utóbb lejár!!)

Összegezve mire is figyeljünk szobakerékpár vásárlásnál:
ülő vagy háttámlás szobakerékpár passzol e egészségi állapotunkhoz
ergométeres vagy mágnesfékes szobakerékpár
Lendkerék nagysága
Megfelelő méretű legyen a szobakerékpár
Állítási lehetőségek
Computer tudása
Horizon Fitness Modellek
Colima Pro szobakerékpár
Az Ergometer a klasszikus otthoni fitnesz gép, mely évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend. A Horizon Fitnesz Ergometer segítségével az edzés élménnyé válik. Tapasztalja meg a stresszmentes edzést és „ismerje meg” mit jelent a határok átlépése.

A Colima Pro modell tökéletes ár-érték arányt képvisel. Kiemelkedő felszereltségével és minőségével a Colima Pro tökéletesen alkalmas egy változatos edzés elvégzéséhez.

Pago 3 szobakerékpár – Pago 4 szobakerékpár
PAGO-SZÉRIA – Pago 3 szobakerékpár és Pago 4 szobakerékpár

A Pago modellek esetében a minőségi összetevők használata, hosszú életű konstrukció és ésszerű funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektettünk a megnyerő dizájnra. Németország és az Egyesül Államok magasan képzett tervezői innovatív és modern modelleket terveztek, melyek eleganciája azt mutatja, hogy a jó megjelenés már a fitnesz gép esetében kezdődik.

Ön döntA Pago széria az utcai kerékpár klasszikus pozícióját szimulálja. A modellek rendelkeznek watt- és pulzusirányított programokkal, alacsony beszállással, függőlegesen és vízszintesen állítható üléspozícióval és sok minden mással. A modellek egymástól praktikus kiegészítő funkciókban térnek el a változatos és kényelmes edzés érdekében.

Mi is az ERGOadjustment:

Horizon Fitness ERGOadjustment
A tökéletesen ergonómikus szobakerékpár!

Pedál tengelyhez képest állítható ülés magasság, ülés távolság, ülés dőlésszög, kormány dőlésszög és esetleg kormány magasság állíthatósága egyszerűen és könnyedén. Ezek összessége határozza meg a kényelmes és „egészséges” edzést. Nagyon fontos tényező vásárlásnál!

Horizon Fitness Dual Action pedál rendszer:

Horizon Fitness Dual Action pedál

A Horizon Fitness Dual Action pedál kialakításának köszönhetően, lehetővé teszi, hogy akár mezítláb is kényelmessen tudjunk edzeni. Könnyen átforduló pedál melynek egyik fele az edzőcipős tekerésre van kifejlesztve a másik fele pedig a mezítlábas tekerésre. Első hallásra ez elég egyszerűnek tünhet és értelmetlennek gondolhatja az aki még nem próbálta, higyjék el nagyon kényelmes és megbízható pedál!

Lábfejünk érzékeny, tele van kis csontokkal, erekkel, inakkal és még sokminden mással, vigyáznunk kell rá, ebben segítséget nyújthat a Dual Action pedál!

Esetlegesen további kérdéseik lennének a fent leírtakkal kapcsolatban, bátran lépjenek kapcsolatba ügyfélszolgálatunkal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük