Evezőpad

Evezőpad – evezőpadok – evezőgépek – Korunk egyik legnagyszerübb cardio fitneszgépei. Nagyon sok családban megtalálhatóak ezek az evezőpadok, melyek meghatározó cardio gépei a családi sportolásnak. Az evezőpad használatával nagyon komoly eredményeket érhetünk el a felső testrészünk erősítésében, szálkásításában vagy akár a zsírégetésében, állóképesség javításában, szív és érrendszeri problémák javításában… Egy modern „húzalos” evezőpad már nem csak az evezésre alkalmas, hanem akár az állhoz húzásokhoz vagy oldalsó húzásokhoz… stb. sok gyakorlatot el tudunk végezni egy ilyen típusú evezőpaddal, így ezek az evezőpadok a legnépszerűbbek a piacon. Húzalos evezőpad pl: Horizon Oxford evezőpad, vagy kettler coach evezőpad… Napjainkban az egyik legelterjettebb evezőpad a vízmeghajtásos evezőgépek, melyek valósághű evezést biztosítanak számunkra. Nagyon komoly technikai háttérrel, elég profi evezőpadokat kaphatunk már vízmeghajtással is. Nem csak az evezés, de még a hangahtás is életszerű, látogasson el hozzánk, vagy nézze meg itt kínálatunkat és győződjön meg róla Ön is!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

 • Rendelésre Akciós termék
  HMS ZP6591 Légellenállásos evezőpad leírása A HMS ZP6591 Légellenállásos evezőpad egy modern légellenállási rendszerrel rendelkező evezőgép. Egyesíti a kiváló minőséget, a funkcionalitást és az egyszerű használatot. Az evezőgép egy olyan edzőgép, amelyet az egész test edzésére terveztek. A termék a klasszikus lendkerék helyett légellenállási rendszerrel van felszerelve. Működése nagyon hasonlít egy Air Bike-hoz vagy egy […]
  189.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Akciós termék
  DC Athletics Club Rower 1.0 mágnesfékes evezőpad leírása A DC Athletics Club Rower 1.0 evezőgép egyesíti a légellenállást és a mágnesféket. Könnyen kezelhető kézi fékrendszer mely elegendő ellenállást biztosít az edzésekhez. A DC Athletics Club Rower 1.0 evezőpad a fitnesz világában egy nagyon megbízható és tapasztalt márkává nőtte ki magát. A kényelmes zselés ülés kiváló […]
  219.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Akciós termék
  HMS ZW1600 vízellenállásos fél profi prémium evezőpad leírása A HMS ZW1600 vízellenállásos fél profi prémium evezőpad egy modern vízellenállásos rendszerrel rendelkező evező gép. Kiváló minőség, funkcionalitás és egyszerű használat kombinációját kínálja. Az evezőgép egy edzőeszköz, amely az egész test edzésére szolgál. A ZW1600 evező egy szabványos lendkerék helyett vizes ellenállású rendszerrel rendelkezik. Beállítása a víz […]
  319.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Akciós termék
  DC Athletics Club Rower 3.0 vízmeghajtásos evezőpad leírása A DC Athletics Club Rower 3.0 beltéri evezőpad egy igazi győztes! A Club Rower 3.0 egyedülálló duplatartályos rendszerrel van felszerelve. Ez a beltéri evezős megfizethető áron tökéletes az intenzív edzésekhez. Az ergonómikus kialakítás és az ellenállási szintek széles választéka arra ösztönöz, hogy erőlködjön, bármilyen edzettségi szintről legyen is […]
  434.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Akciós termék
  Horizon Oxford 6 Viewfit evezőpad Német piacról, 159kg-os teherbírásm Viewfit kompatibilis!
  459.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Akciós termék
  DC Athletics Potomac Regatta fa összecsukható evezőpad leírása A DC Athletics Potomac Regatta fa összecsukható evezőpad egy fantasztikus vízellenállásos evezőgép. A gondosan megválasztott fának köszönhetően nem csak rendkívül erős, de nagyon jól is néz ki. Az evezőgép egyedülálló abban, hogy könnyen összecsukható tárolás céljából, így valóban kis helyen is elfér. Az evező gépnek további nagy […]
  469.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  VirtuFit Ultimate Pro 2 evezőpad, mely otthoni, szállodai és kis edzőtermi hasznélatra is ajánlott, 230kg teherbírással rendelkezik!
  499.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  Neon Plus AR evezőpad többféle színben! akár 5 év garancia 150kg-os teherbírás!
  549.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  Apollo Plus AR evezőpad vízellenállásos rendszer akár 5év garancia 150kg-os teherbírás!
  599.900 Ft Előrendelés leadása
 • Rendelésre Ingyenes szállítás Akciós termék
  Apollo Plus AR evezőpad vízellenállásos rendszer akár 5év garancia 150kg-os teherbírás!
  599.900 Ft Előrendelés leadása

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Az evezőgépek, evezőpadok nagyon hasznos kardió gépek, melyek segítik számunkra a fittségünk megőrzését vagy elérését, a zsírégetést, állóképességünk javítását, hasznos és pozitív lehet szív és érrendszerünkre, segítheti a vércukor optimalizálását és még számos pozitív hatást írhatunk e géptípus neve mellé!

Persze mindezek eléréséhez szükséges, hogy jól válasszunk! Ezért szeretnénk néhány információval segítségükre lenni, hogy mik is lehetnek fontosak egy evezőgép kiválasztásánál, illetve mi melyik evezőt és márkákat ajánljuk!

Evezőgépeknél olyan nagyon rosszul nem tudunk dönteni, mivel alapvetően két fő kategóriába tudjuk sorolni e kardió gépeket. Vannak a teleszkópos és a huzalos evezők. Mi elsősorban a huzalos evezőket javasoljuk, ugyanis egyes teleszkópos evezőkre nagyon oda kell figyelni, mert huzamosabb használat után a teleszkóp könnyen tönkre mehet és annak pótlása gyakran olyan magas tétel, ami közel az evezőgép vételárával is vetekszik. Huzalos rendszereknél ritkán találkozni meghajtási problémával, így ezek biztosabb pontok lehetnek életünkben. Ráadásul a huzalos evezőket többféle izomcsoporthoz is használhatjuk és több edzési gyakorlatot is végezhetünk velük. Nálunk az első számú evezőpad a Horizon Oxford evező, mivel ez egy légellenállásos rendszerrel működik, mely olyan erővel fékez, amilyen erővel húzzuk a huzalt, így ezt gyakorlatilag nem tudjuk kinőni, mint egy fix lendkerekes evezőgépet. Ez a modell, már több iskolában, tűzoltóságon, fitneszteremben, hotelben bizonyított, így bátran ajánljuk! Ezt a technológiát egyébként ipari gépeknél is előszeretettel használják. Érdekes és szintén jó választás lehet még a vízmeghajtású evezőgép is, melyre igen széles garanciákat vállalnak!

Természetesen az evezőgépek funkciói sem elhanyagolhatóak, de ez mindig másodlagos kérdés, mivel szinte minden evezőpad tudja az alap funkciókat, így azok biztosan jól használhatóak! Persze, ha extra kívánságaink vannak egy géppel kapcsolatban, akkor jól körül kell néznünk! Természetesen mi most is állunk rendelkezésükre ezért, ha kérdése van, keressen fel bennünket és örömmel segítünk!

Nagyon fontos még, hogy legyen a márkának saját hazai szerviz ellátottsága, szervize!!!

Cégünk az alábbi márkákat ajánlja, melyek már bizonyítottak és komoly tapasztalatokkal bírunk e márkák terén:

 • Horizon Fitness
 • Vision Fitness
 • Christopeit Sport
 • Adidas
 • Reebok Fitness
 • Impulse Fitness
 • Matrix Fitness

Evezőpad: Az evezőpadok közt is rengeteg gép közül tudunk választani, itt lehetnek teleszkópos, huzalos, légellenállásos, mágnesfékes és ergométeres vagy ezek kombinációjával ellátott fékrendszerrel üzemelő evezőgépek. Arra a kérdésre, hogy melyiket érdemes választani, a válasz nem egyszerű! Mindegyik modellnek megvan a maga pozitív tulajdonsága, de talán a légellenállásos, vagy víz vagy ezek kombinációja lehet a megfelelő választás! Azért a légellenállásos gépeket javasoljuk, mert ezeknek az ellenállását nem lehet vagy nehéz kinőni, hiszen amilyen erővel húzzuk, az olyan erővel fékez, míg egy mágnsefékes evezőnél, adott egy 4-10kg-os lendkerék, amit csak bizonyos fokozatig tudunk terhelni! A bőséges evező kínálatban nyilván nem egyszerű a döntés, de kollégáink kézséggel segítenek kiválasztani a megfelelő modellt!

Amennyiben nem biztosak a választásukban, úgy keressenek fel bennünket bátran és kérjék ki szakvéleményünket, tanácsainkat!

Bővebb információt az „infó a gépekről” menüpontunk alatt találhat!

Reméljük sikerült némi segítséget nyújtanunk a megfelelő választáshoz!