Trambulin rugóvédő

A trambulin rugóvédő egy fontos alkatrész a szeretett eszközünkhöz, hiszen ez véd meg minket, hogy egy esetleges ugrófelület szélére való esés, kellemetlen pillanatokat okozzon nekünk vagy gyermekeinknek. Illetve az se lenne kellemes, ha ugrálás közben valakinek becsípné valamely testrészét, és ezzel okozna komoly sérülést! Elsősorban személyi védelmi szerepe van, de ugyanakkor védi a rugókat is az időjárási viszontagságoktól.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Spartan Trambulin rugótakaró / rugóvédő 180-487cm

  Készleten
  Spartan Trambulin rugótakaró / rugóvédő többféle mérethez! 180cm-től 487cm-ig kapható!
  13.300 Ft27.390 Ft Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
 • Spartan Trambulin rugótakaró 96cm

  Rendelésre
  Spartan Trambulin rugótakaró 96cm leírása A Spartan Trambulin rugótakaró / rugóvédő egy rendkivül hasznos kiegészítő felszerelés trambulinokhoz. A rugóvédő megvédi a feljhasználót többek között a sérülésektől, hogy ha rá esne a rugóra, illtve védi a felhasználót, hogy a lába ne szorulhasson be a rugók közé. A régi elkopott, elhasználódott rugótakaró, nem biztonságos, így annak cseréjét fokozottan ajánljuk! Ez […]
  2.290 Ft Előrendelés leadása
 • VirtuFit Prémium trambulin rugóvédő 244x366cm

  Rendelésre Akciós termék
  Virtufit Prémium trambulin rugóvédő, mely a VirtuFit márka téglalap alakú trambulinjaihoz használható.
  Original price was: 43.900 Ft.Current price is: 39.500 Ft. Előrendelés leadása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mi a szerepe a rugótakarónak egy trambulinban?

A trambulinok fontos alkatrésze ez a rugóvédő, mivel e nélkül sérülésnek vagy meghibásodásnak lennénk kitéve mi is és a trambulin is! Ez egy egyszerű szerkezet tulajdonképpen, ami egy szivacsos részből áll, mire egy ponyva szerű anyag van ráborítva, így védi az esőtől, és a nap káros hatásaitól a szivacsot! Perzse a szivacs eső után felfogja szívni nagy valószínűséggel a vizet, ezért, ha eső után használjuk, célszerű kinyomkodni belőle a vizet.

Mitől véd a rugóvédő?

Elsősősorban személyi védelmi szerepe van, de ugynakkor védi a rugókat is!

Személyi védelemnél az ugrások helytelen érkezésénél van szerepe, mikor is, az ugrószőnyeg szélére érkezünk, és ilyenkor nem a rugókkal találkozik a testünk, hanem ezzel a szivacsos anyaggal. Ugyanakkor védhet az esetleges becsípődések ellen is, hiszen, ha ugrálás közben nem lenne ott, a kinyúló, és összehúzódó rugó közé egy külső néző, vagy több személy egyszerre tartózkodik a trambulinban (ami egyébként nem megengedett, de úgyis több gyerek lesz benn egyszerre, ez szinte biztos :-) ) akkor az becsípődéshez vezethet, ami elég fájdalmas pillanat lehet az elszenvedő félnek.

Továbbá a rugók jó minőségű anyagból ksézülnek, tartósak, de egy esetleges sérülés következtében, ezek is meghibásodhatnak, így ezektől a külső sérülésektől is véd a rugótakaró.

Láthatja, hogy fontos szerepet játszik ez az alkatrész, így ezt is érdemes naprakészen tartania, és elhasználódás, sérülés esetén cserélni! Óvja az eszközt, és a biztonság legyen az első!

Amennyiben nem biztos, hogy milyen rugóvédőre van szüksége, keressen fel bennünket, és mi szívesen segítünk a megfelelő termék kiválasztásában!