Trambulin védőháló

Ahogy a kategória elnevezése is mutatja, ebben a kategóriánkban a különböző trambulinokhoz kínálunk pót védőhálókat. Többféle márkához, modellhez, és típushoz is találhatnak védőfelszereléseket. Általában ezek a hálók UV állóak, de egy bizonyos idő után elöregednek, vagy rovarok, madarak, esetleg valami sérülés következtében cserére éretté válnak. Mivel hasznos és biztonsági szerepük van, ezért érdemes ezeket kicserélni!

Szűrők mutatása

Összesen 1 találat

Összesen 1 találat

Miért kell cserélni a trambulin védőhálókat?

Akármennyire is törekednek a gyártók a magas minőségű termékek gyártásához, az időt nem tudják legyőzni, és sajnos a mai UV sugárzás sem kedvező, és még az UV álló termékeket is „megeszi” a nap. Nagyon magas sugárzásnak vagyunk kitéve minden nyáron, így ez az ilyen jellegű termékeknek sem tesz jót! Persze ez nem azt jelenti, hogy egy nyár alatt tönkre mehet a hálónk, de pár év alatt szinte biztosan cserélni kell, ha kint van folyamatosan a napon.
Nem is csak a nap miatt kell cserélni, számtalan oka lehet a meghibásodásnak, ami a cserét igényli.

Nézzünk néhány ilyen lehetőséget:

Először is ott van az emberi tényező! Nem figyelünk, vagy tárolás közben sérül meg a háló szerkezete, esetleg használat közben szakad ki, itt sok lehetőség van, amiért sérülhetnek.

Másodszor az időjárás sem kedvez ezeknek. Itt lehet egy vihar, egy erős szél, egy jégeső, vagy csak az állandó napsütés, ami idővel (évek alatt) ugyan, de tönkreteheti.

Harmadszor ott vannak az állatok, rovarok. Elképzelhető, hogy a téliesítéskor mikor elcsomagoljuk, egerek lepik el, kirágják, vagy használat közben neki repül egy madár, vagy a kutya játszik vele….

Célszerű mindig cserélni az elhasználódott, vagy sérült hálókat, mert a biztonság az első!

Ne engedjük gyermekeinknek, hogy olyan eszközt használjanak, ami balesetveszélyes! A biztonság legyen mindig az első!

A biztonsági védőháló szerepe, hogy ugrálás közben, egy esetlegesen rosszul sikerült gyakorlat következtében, az ember ne a trambulin mellé essen, mert az komoly sérüléseket, de extrém esetben még halált is okozhat! Ezért minden használat előtt ellenőrizzük, és csak ép hálóval használjuk trambulinunkat!

Mivel kínálatunkban sok modell, és márka van, ezért, ha nem találja azt a modellt, vagy méretet, ami az ön eszközéhez szükséges, kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik szívesen segítenek!