Trambulin védőtakaró

A trambulin védőtakaró egy szintén fontos alkatrész az eszközünk megóvásához és hosszú élettartalmához. Egyrészről megóvja az ugrófelületet a külső kisebb sérülésektől, esetleges időjárási viszontagságoktól, másodsorban a nap UV sugarai ellen is védi az eszközt. Amennyiben kint hagyjuk télire, amit nem javaslunk, akkor mindenképpen takarjuk le az eszközt, mert a fagy tönkre teheti, így pedig minimális védelmet adhatunk neki!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mi a szerepe a trambulin védőtakarónak?

A trambulin védőtakaró egy egyszerű alkatrész az eszközön, ami védelemre szolgál. Különösebb szerepe nincs, mint hogy védje az eszközt. Egyszerű ponyva szerű anyag, mely esetleg egy zsinorral van ellátva, vagy gumival, hogy ráfeszíthessük az eszközre. Esetenként vannak olyan védőtakarók, melyek kötözővel vannak felszerelve, ezeket lassabban lehet installálni, de a célnak megfelelnek.

Mitől kell védeni a trambulint?

A trambulinunkat leginkább az időjárás ellen és esetleg az állatok ellen kell védeni, bár az állatok ellen nem sok védelmet nyújt egy takaró ponyva.
A takaró ponyva hasznos lehet, ha használaton kívül letakarjuk az eszközünket, mert így védi a napsütéstől (UV) illetve egy esetleges nyári vihartól, mondjuk ami jégesővel párosulhat.
Egy olcsó kiegészítő elem ez, mely inkább sérüljün meg, mint a valamivel drágább ugrószőnyeg.

A takaróponyva védhet télen a fagy ellen is, bár megjegyezném, hogy nem javasoljuk a trambulin télen való kint hagyását, illetve a szerkezet kint maradhat, de a hálókat, és ugrófelületet célszerű leszerelni. Nem csak a fagy okozhat gondot egy télen kint hagyott trambulin esetében, de ne felejtsük el, hogy egy erős szél is belekaphat, ami elröpítheti az eszközünket, és további sérülések lehetnek. Ez egy lerögzített és leszerelt szerkezet esetében nagy valószínűséggel nem fog megtörténni!

Láthatja, hogy fontos szerepet játszik ez az alkatrész, így ezt is érdemes naprakészen tartania, és elhasználódás, sérülés esetén cserélni! Óvja az eszközt, és a biztonság legyen az első!

Amennyiben nem biztos, hogy milyen rugóvédőre van szüksége, keressen fel bennünket, és mi szívesen segítünk a megfelelő termék kiválasztásában!