Földbe süllyesztett trambulinok

Ebben a kategóriában a speciális kivitelezésű földbe süllyesztett trambulinokat találhatják meg. Ezeknél a termékeknél, annyira nem széles a paletta, mint egy normál szabadonálló eszköznél, de néhány különböző méretű termék közül itt is lehet válogatni. Fontos tudnunk, hogy ezek a trambulinok telepítéséhez szükséges egy lyukat ásni a kertünkbe, amit célszerű mérlegelni, hogy ha nem használjuk az eszközt, akkor mi lesz a helyén!

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A földbe süllyesztett trambulin miért jó?

Nekem személy szerint a kedvencem ez a rejtett eszköz, hiszen nagyon jól néz ki, hogy a föld síkjával nagyjából egy szintben már az ugrófelület található. Praktikus lehet kisgyermekeknek is, hiszen nem kell létrára mászniuk, és nem tudnak leesni róla. Egyszerűen csak be kell sétálni az eszközbe, és már ugrálhatunk is.

Továbbá azért is parktikus, mert biztosan sokan láttunk már videókat közösségi oldalakon, amin a szél viszi a trambulint, ami aztán elhajlik, megrongálódik…stb történik vele. Ezeknél a verzióknál, ennek a veszélye kevésbé áll fent, hiszen kevés az esély arra, hogy a földből kiforgathatja a szél az eszközünket. Persze nem lehetetlen, de kisebb a kockázat. Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy ha a normál eszközöket, egyrész megfelelően rögzitik a tulajdonosok, és esetleg leszerelik télre a hálót, és az ugrófelületet, amibe a szél bele tud kapni, akkor nem lennének ilyen problémák. Tehát ezeket a szezon végeztével érdemes szétszerelni, vagyis leszedni róluk a hálót és ugrófelületet. (normál szabadon álló trambulinok esetében.

A sülyesztett trambulin esetében is én azt javaslom, hogy szedjük le a védőhálót, de az ugrófelületet ne, hiszen akkor ott egy nagy lyuk tátongana a kertben, ami akár még balesetveszélyes is lehet! Célszerű egy védőtakaróval, ponyvával letakarni, ami védi a napsütéstől, és a fagytól. Ezzel nagyjából kész is a téliesítése.

Földbe sülyesztett trambulin előnye:

A földbe sülyesztett trambulinok nagy előnye, hogy nem kell magasra mászni kisebb gyerekeknek, így kevésbé bvalesetveszélyes, és nagyon menő, hogy szinte a föld síkjával egy magasságban található. Csak be kell lépni az ugáló szőnyegre, és már használhatjuk is. Praktikus lehet, mert a földbe rögzítés végett, nem fújja el egy nyári viharban a szél, illetve nem kell kiásni a vázszerkezetet télen sem.

Földbe sülyesztett trambulin telepítése:

Telepítése nem túl bonyolult, de az tény, hogy tovább tart, mint egy normál trambulin esetében. Egyszerűen az ugrófelületet tegyük le a kijelölt földre, ahol lesz a helye az eszköznek. Ezt jelöljük körbe, majd vegyük el, és ássunk ki egy lyukat a megfelelő mélységben. (ezt a használati utasításban minden esetben láthatja). Általában 80cm a talp magassága, így ezt kell leásnunk. Ezután szereljük össze a vázszerkezetet a lyukba, mad tegyük rá az ugrófelületet, és a biztonsági védőhálót. Tulajdonképpen egy ellenőrzés után, már kész is van, és használhatjuk az eszközt.

Láthatják, hogy több trambulin is van kínálatunkban, melyek kiválasztása nem is olyan egyszerű folyamat, természetesen, ha elakadna, keressen bizalommal bennünket, és segítünk megtalálni a megfelelő modellt!