Spinning szobakerékpár

Kínálatunkban sokféle beltéri szobabiciklit találhatnak, melyeket többféle néven is ismerhetünk. Ilyenek lehetnek a spinning kerékpár, spinner, az indoor cycle, vagy indoor bike edzőberendezések. Valójában ezek nem más mint beltérben használható „verseny” biciklik, amik alkalmasak állva tekerésre, vagy erősebb igénybevételre az általános szobakerékpároktól eltérően.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Spinning kerékpárok, melyek népszerű edzőberendezések napjainkban. Az egyik legkeresetebb szobabicikli fajta, mivel ezeken a modelleken az állva tekerés és az erősebb igénybevétel is elfogadható. Hogy mit értünk erősebb igénybevétel alatt, azt azért pár szóban elmagyaráznánk.

Ezeket a kardió gépeket, úgy kell használni, mint akár egy utcai verseny biciklit, amire felállhatunk, tehát állva is tekerhetjük, itt tudunk nagyobb ellenállást adni a rendszernek, és még erősebben tudjuk azt tekerni, ezáltal nagyobb energiákat szabadíthatunk fel, hatékonyabb lehet az edzésünk és gyorsabban elérhetjük célunkat, legyen az zsírégetés, fogyás, szálkásítás, formálás, vagy éppen erősítés.

Használjuk bátran a spinning szobabicikliket! Kínálatunkban sok modell helyet kapott, melyek az alsó bevezető ár kategóriától a felső csúcsminőségű kategóriáig megtalálhatóak. Amennyiben elveszne a kínálatban, kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat, vagy látogasson el Budapesti üzletünkbe a 7. kerület Garay tér 20 szám alá.