Jakuzzi és élménymedencék

jakuzzi és élménymedence kínálatunkat tekinthetik meg ebben a kategóriában. Ezek a medence testek, általában felfújható medencék, melyek puhafalúak, így könnyedén tárolhatóak, összecsukhatóak, használaton kívül. Ezekhez a medencékhez mindig tartozik egy vezérlő berendezés, mely a levegőt, vagy vizet juttatja el a fúvókákba, illetve keringeti, szűri a jakuzzi vizét.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Mi is az a jakuzzi?

A jacuzzi tulajdonképpen egy nagy kád vagy kis medence, tele vízzel. Hidroterápiára, relaxációra vagy pihenésre, relaxálásra szokták használni. A medencetest tartalmazza az erős fúvókákat masszázs célokra. Kínálatunkban puhafalú jakuzzikat találhatnak meg. Ezek a medencék különböző fúvókákkal rendelkezhetnek. Vannak olyan fúvókák, amik erős vízsugarat bocsájtanak ki, ezzel masszírozni képesek, vagy vannak pezsgőztetésre alkalmas fúvókák is, melyek értelemszerűen pezsegtetik a vizet. Természetesen van ezeknek a kombinációja is, ahol mindkettő, vagy ezeken kívül még más fajta fúvókarendszer is található.

Jakuzzi medencék tisztán tartása

Fontos tudni, hogy az állandó tiszta víz eléréséhez, több kiegészítőre is szüksége lehet, melyek lehetnek fölöző rendszerek, lábmosó, vegyszerek, hőmérő, PH szint mérő, háló a takarításhoz, takaró ponyva… és hasonló eszközök.

Amennyiben nem biztos, hogy milyen felfújható jakuzzi medencét vásároljon, keresse fel bizalommal ügyfélszolgálatunkat, és munkatársaink kézséggel segítenek!

Milyen előnyei vannak a felfújható jakuzzinak?

felfújható jacuzzi medencék kiválóan használhatóak relaxációra, pihenésre, vagy kikapcsolódásra egyaránt. Az oldalunkon több felfújható jacuzzi széles választékát kínáljuk, melyek közül kényelmesen tud válogatni, hiszen részletes leírásokkal és képekkel illusztráltunk mindent. Érdemes alaposan megnézni a medencéket, hiszen ezeket nem egy szezonra vásároljuk!

A hordozható felfújható jacuzzik nagyszerű alternatívát jelentenek azon ügyfelek számára, akik pihentető környezetet vagy bármilyen más relaxációs környezetet szeretnének kialakítani. Többféle masszázsrendszerrel vannak ellátva, tehát egyik előnye a kényelem mellett, hogy nem csak áztathatjuk benne magunkat, de még masszást is kaphatunk, illetve pezsegtetést a vízben típustól függően. Másik előnye, hogy ezek a medence tetsek egy komplett vezérlő és keringető rendszerrel vannak ellátva, amik képesek a vizet akár 40C°-ra is felmelegíteni és azon tartani. Ellenben a nagy medencékkel, ott 15-20 ezer liter vizet nehezen melegítünk fel 40 fokra. Természetesen itt sem úgy kell elképzelni, hogy rövid idő alatt felmelegíti a rendszer, de egy simán a csapból kiengedett hideg vizet kb 1 nap alatt melegít fel 40C°-ra. Ha mindennap 1-2 órát keringeti a vizet és fűti, akkor képes lehet megtartani a hőfokot, egy megfelelően letakart medence, így másnap is élvezheti az előnyeit.

Használhat-e egy felfújható pezsgőfürdőt medenceként?

A pezsgőfürdőket úgy tervezték, hogy magasabb hőmérsékletet tartsanak fenn, míg a medencék általában hűvösebbek a kényelmes úszás érdekében. Ha úgy dönt, hogy a pezsgőfürdőt medenceként használja, kihívásokkal kell szembenéznie, ha a víz hőmérsékletét az úszáshoz megfelelőbb tartományra állítja. Ezek a jakuzzi medencék nem alkalmasak „strandoláshoz” vagy úszáshoz, ezeket úgy tervezték, hogy 2-8 fő (típusfüggő) elférjen benne ülő helyzetben, támaszkodva az oldalfalon. Maximum kissebb gyermekek tudják lubickolásra használni, de figyeljen a medence magasságára, a benne lévő vízre, illetve a gyermek magasságára! Soha ne hagyjon kisgyermeket egyedül a medencében!