Christopeit Sport Walking pad 4.0 sétálópad bemutató videó

A Christopeit Sport Walking pad 4.0 sétálópad ideális univerzális eszköz a napi edzéshez. Bőséges, 120 x 40 cm-es (H x SZ) futófelületével ideális gyalogos és futóedzésekhez, otthon és az irodában egyaránt. A sétapad 100%-ban előre összeszerelt, és edzés után a helytakarékosság érdekében könnyen elrakható. 14 cm-es magasságával ultralapos, fekve vagy állva, a falnak támaszkodva tárolható. A Walking Pad 4.0 ezért ideális olyan háztartások számára, ahol kevés hely van.
Minden program és sebesség könnyen beállítható és vezérelhető a mellékelt csuklópántos távirányítóval. A sebesség 0,8 km/h és 5 km/h között választható, és 0,1 km/h-s lépésekben állítható. A Walking pad 4.0 1db manuális és 6db előre meghatározott edzésprogrammal rendelkezik.
Az értékek megjelenítésére egy nagyméretű és áttekinthető LED kijelző szolgál, amelyen leolvasható az idő, a távolság, a sebesség és a hozzávetőleges kalóriafogyasztás.
A 6 professzionális lengéscsillapító gondoskodik az ízületek kímélő edzéséről, a felszerelt szállítókerekek pedig gyors és egyszerű helyváltoztatást tesznek lehetővé.
Az otthoni sportedzés a Walking Pad 4.0-val azt jelenti: időjárástól független, állandó sétaedzés fizikai gyakorlatokhoz, valamint célorientált kardiovaszkuláris edzés vagy állóképességi edzés. Ennek eredményeként felpöröghet az anyagcsere, megerősödhetnek a testizmok, és ezáltal javulhat az általános erőnlét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük