Synca KiTTA masszázs pisztoly bemutató videó

A Synca KiTTA masszázs pisztoly egy precíziós masszírozó, egy igazi Japán csoda! Tapasztalja meg a Japán mérnöki stílus eleganciáját Lélegzetelállító formatervezés, és megjelenés jellemzi ezt a roppant igényes masszírozó pisztolyt. 6 cserélhető masszázsfej, melyek mindegyike preciziós masszázst tesz lehetővé. 6 különböző erőszinten lehet használni, melyeket 1500 és 3000 fordulat / perc tartományban tudunk vezérelni. Csendesebb az átlagos masszázs pisztolyoknál, hiszen speciális motorral készült.

Az akkumulátoros vibrációs masszírozó teljesen sokoldalú. Pont ott, ahol szüksége van rá, fellazítja a feszült izmokat, serkenti a vérkeringést és gyorsítja a regenerációt. Ön határozza meg az intenzitást, és 6 különböző masszázsfej közül választhat a különböző testrészekhez.

Hatékony masszázs és regeneráció

Fájnak az izmaid? Megkeményedett a szövet? Akár sportolás után, akár helytelen megerőltetés miatt, a KiTTa masszázspisztoly célzott használatával testszerte enyhítheti a feszültséget vagy az összenövéseket a kötőszövetben. Az akár 3000 ütés/perc sebességű, mély hatású vibrációs masszázs serkenti a vérkeringést, csökkenti a laktátot, növeli a mobilitást és a test szinte minden területét pontosan masszírozza.

Sokoldalúan használható az egész testen

A KiTTa masszázspisztoly hat cserélhető tartozékkal rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott felhasználási területhez. A hat intenzitási fokozatnak köszönhetően, amelyek egyszerűen, egy gombnyomással szabályozhatók a kijelzőn, egyéni preferenciái szerint változtathatja a kezelést. A praktikus szállítótáskában a KiTTa a tartozékokkal és a töltővel könnyen magával viheti kirándulásokra vagy edzőterembe, hogy bármikor kényeztessen egy hatékony masszázzsal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük