Synca NekMo utazó masszázspárna bemutató videó

A Synca NekMo utazó masszázspárna kicsi, kompakt és szuper praktikus útközben! NekMo masszázspárnánk garantáltan az új társad lesz, akit nem akarsz kihagyni. Utazópárna pihentető masszázs funkcióval és kábel nélkül – ki szeretne nélküle az úton. A Nekmo egy vezeték nélküli, újratölthető és hordozható párnamasszírozó. Egyszerűen nyomja meg a beépített pumpát a párna felfújásához és a masszázs funkció bekapcsolásához, kényelmes masszázst kaphat utazás közben, otthon, irodában, bárhol, ahol csak akar. Útközben a leeresztett Nekmót egy tasakba teheti, hogy magával vigye.

Elegáns szín, levehető és mosható szövethuzat, tartsa tisztán és használja minden utazáshoz!

NekMo lesz a kedvenc társad

A NekMo-val a jövőben különösen nyugodt lesz az úton. A praktikus utazási masszázspárna egy gombnyomással lazítja a nyak és a váll környékét, és enyhíti a merevséget hosszú utakon vagy repüléseken. Tedd hűséges útitársdá a felfújható, vezeték nélküli párnát a bújós pamuthuzattal.

A kedvenc útitársadnak csak el kell jönnie!

Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról vagy a következő üzleti útról. Akár az autóban, akár a vonaton vagy a repülőn. Amennyiben a NekMo masszázs nyakpárnánk van a poggyászában, egyszerűen kényelmesebb az úti cél. A 4 jobb és bal oldali masszírozófej átgyúrja a nyak izmait, hogy megakadályozza a fájdalmas feszültséget, amely gyakran a hosszú ülésből ered. A kiegészítő hőfunkció és az ölelhető szövethuzat a NekMo-t első osztályú utazási párnává varázsolja. A nyomógombos rögzítő tökéletes tartást biztosít, még akkor is, ha elszundikál a puszta ellazulástól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük