Alex

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 20 db

 • Alex Aerobic Step pad – Alex

  Elfogyott
  Alex Aerobic Step pad minőségi anyagokból készült masszív strapabíró aerobic step pad.
  14.900 Ft Értesítést kérek
 • Alex 7000M taposógép

  Elfogyott
  Az Alex - 7000M taposógép az otthoni lépcsőzők egyik csúcsmodellje.Mágnesfékkel szabályzott taposógép, mely maga mögé szorítja az összes teleszkópos taposógépet. Különösen stabil, erős és tartós vázszerkezete hosszú távon is megbízható társává teszi az A
  Értesítést kérek
 • Alex Pro Trainer Multi hasprés

  Elfogyott
  Alex - Pro Trainer Multi hasprés keret mely segítségével a hátunkat kímélve edzhetjük hasizmunkat. A keret megfordításával további gyakorlatokat végezhetünk, mint pl tricepsz vagy bicepsz izmok edzése, vagy akár a fekvőtámasz végzése. hasprés
  Értesítést kérek
 • Alex Szorító vég 25mm

  Elfogyott
  Alex - Szorító vég 25mm - Otthoni rúdra való szorító mely 25mm-es belső furattal van ellátva.
  Értesítést kérek
 • Alex Olimpiai rúd szorító vég 50mm

  Elfogyott
  Alex - Olimpiai rúd szorító vég 50mm - Profi olimpiai rúdra való szorító. Darabja 2,5kg!
  Értesítést kérek
 • Alex Neoprén súlyzó 1,5kg

  Elfogyott
  Alex - Neoprén súlyzó 1,5kg - könnyen tisztítható neoprén súlyzó, mely 1,5kg. Különleges kialakításának köszönhetően az Alex Neoprén súlyzókat egymásra lehet tenni, így kisebb helyet foglalnak el és könnyebben tárolhatjuk ezeket.
  Értesítést kérek
 • Alex Neoprén súlyzó 4kg

  Elfogyott
  Alex - Neoprén súlyzó 4kg - könnyen tisztítható neoprén súlyzó, mely 4kg. Különleges kialakításának köszönhetően az Alex Neoprén súlyzókat egymásra lehet tenni, így kisebb helyet foglalnak el és könnyebben tárolhatjuk ezeket.
  Értesítést kérek
 • Alex Fix egykezes súlyzó szett 2,5-30kg-ig

  Elfogyott
  Alex - Fix egykezes súlyzó szett 2,5-30kg-ig - A súlyzószett gumírozott súlytárcsákat tartalmaz és egy rozsdamentes acél rudat minden egyes súlyzónál. A súlyzók párban értendőek és egy komplett szettre vonatkoznak 2,5kg-tól 30kg-ig!
  Értesítést kérek
 • Alex Fix egykezes súlyzó szett 2,5-40kg-ig

  Elfogyott
  Alex - Fix egykezes súlyzó szett 2,5-40kg-ig - A súlyzószett gumírozott súlytárcsákat tartalmaz és egy rozsdamentes acél rudat minden egyes súlyzónál. A súlyzók párban értendőek és egy komplett szettre vonatkoznak 2,5kg-tól 40kg-ig!
  Értesítést kérek
 • Alex Fix egykezes súlyzó szett 2,5-50kg-ig

  Elfogyott
  Alex - Fix egykezes súlyzó szett 2,5-50kg-ig - A súlyzószett gumírozott súlytárcsákat tartalmaz és egy rozsdamentes acél rudat minden egyes súlyzónál. A súlyzók párban értendőek és egy komplett szettre vonatkoznak 2,5kg-tól 50kg-ig!
  Értesítést kérek
 • Alex Műanyag bevonatú súlyzó 2kg

  Elfogyott
  Alex - Műanyag bevonatú súlyzó 2kg - könnyen tisztítható műanyag bevonatú súlyzó, mely 2kg. Különleges kialakításának köszönhetően az Alex műanyag súlyzókat egymásra lehet tenni, így kisebb helyet foglalnak el és könnyebben tárolhatjuk ezeket.
  Értesítést kérek
 • Alex Műanyag bevonatú súlyzó 3kg

  Elfogyott
  Alex - Műanyag bevonatú súlyzó 3kg - könnyen tisztítható műanyag bevonatú súlyzó, mely 3kg. Különleges kialakításának köszönhetően az Alex műanyag súlyzókat egymásra lehet tenni, így kisebb helyet foglalnak el és könnyebben tárolhatjuk ezeket.
  Értesítést kérek
 • Alex Műanyag bevonatú súlyzó 4kg

  Elfogyott
  Alex - Műanyag bevonatú súlyzó 4kg - könnyen tisztítható műanyag bevonatú súlyzó, mely 4kg. Különleges kialakításának köszönhetően az Alex műanyag súlyzókat egymásra lehet tenni, így kisebb helyet foglalnak el és könnyebben tárolhatjuk ezeket.
  Értesítést kérek
 • Alex Króm egykezes súlyzó szett 1-10kg

  Elfogyott
  Alex - Króm egykezes súlyzó szett 1-10kg - Markáns kivitel és csúszásmentes kényelmes markolat jellemzi ezt a nagyszerű minőségű króm egykezes súlyzó szettet. A szett tartalmazza a súlyzókat 1-10kg-ig minden méretben. A súlyzók párban vannak!
  Értesítést kérek
 • Alex Egykezes – súlyzótartó állvány

  Elfogyott
  Alex - Egykezes - súlyzótartó állvány - mely többféle egykezes súlyzó szetthez alkalmas! A Súlytartó állvány alapzata fehér és a súlytartó része pedig krómozott felületű.
  Értesítést kérek
 • Alex Step pad – Alex

  Elfogyott
  Alex - Aerobic Step pad minőségi anyagokból készült masszív strapabíró aerobic step pad. Csúszásmentes felülettel rendelkezik, 3 magasságban állítható (alap + 2 fokozat). 2 ÉV GARANCIA!
  Értesítést kérek

1–16 termék, összesen 20 db