Melyek a legjobb lapsúlyos kondigépek a piacon

Webáruházunkban ugyanúgy megtalálhatóak a tárcsasúlyos kondigépek, mint a lapsúlyos kondigépek. Mindkét kondigép modellnek megvan a maga hátránya, és az előnye. Ezek a fitness centerek magas minőséget képviselnek, melyekkel hatékonyan edzheted a testedet.


Halley Fitness Home Gym 3.5 fitnesz center

Ez a lapsúlyos kondigép 100 kg-os ellenállással és 130kg-os teherbírással rendelkezik. Nagyon megbízható fitnesz center, amellyel bármelyik izomcsoportodat megmozgathatod.
Kényelmes párnázattal, állítható 3 részes háttámlával, erős acél vázszerkezettel, igényes szinterezett felülettel, illetve gyönyörű burkolatokkal gyártják. Viszonylag kis helyen is elhelyezheted, összesen 100 kg súlyt pakolhatsz fel rá, és számos edzésgyakorlatot végezhetsz rajta. Ennek csak a képzeleted szabhat határt!

Edzheted vele a tricepszedet, a mellizmodat, a delta hátizomzatodat is. A klasszikus erősítő gyakorlatok mellett akár állva, guggolva, forduló mozdulatokat, szögben végezhető terhelési gyakorlatokat is kipróbálhatsz, amelyek során fejlesztheted a koordinációdat és az egyensúlyodat.

Finnlo Maximum FT2 funkcionális tréner

Ha megbízható partnert keresel a változatos erősítő edzésekhez, akkor válaszd a Finnlo Maximum FT2 funkcionális trénert, amely biomechanikailag egy precízen megtervezett kondigép. Használata során élvezheted az egyszerűen és gyorsan állítható karokat, az 5 pozícióban állítható háttámlát, a kényelmes párnázatot, valamint a strapabíró vázszerkezetet.

Ami a teljesítményét illeti 2×75 kg-os lapsúllyal, 148 kg-os maximális ellenállással, 120 kg-os maximális teherbírással, műanyaggal bevont drótkötél rendelkezik. Akár 2 méternél magasabb férfiak, illetve magasabb nők is használhatják az akár 50 professzionális edzésforma során. Ebbe beletartoznak a különféle erősítő edzések, a húzódzkodás, a tricepsz gyakorlatok, a rövid és hosszú lehúzó, illetve a lábgyakorlatok is.
Az igényes külső megjelenéssel bíró FT2 funkcionális tréner kis helyen is elfér, és ha szeretnéd, akkor bővítheted lábgéppel és Scott paddal is.

Kapcsolódó termékek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük